Altijd al een flexibel ligbad willen hebben?

Niceey Opblaasbaar Bad voor Volwassenen - www.ZitBadXL.nl

Opblaasbaar bad voor in de badkamer

Ben je opzoek naar een flexibel ligbad voor in de badkamer? Het opvouwbare zitbad van Niceey zou de oplossing kunnen zijn. Het bad is flexibel, opvouwbaar en neem weinig ruimte in beslag. Daarnaast kun je zonder verbouwing aan je badkamer toch genieten van een heerlijk warm bad.

[web_stories_embed url=”https://zitbadxl.nl/web-stories/altijd-al-een-ligbad-willen-hebben/” title=”Altijd al een ligbad willen hebben?” poster=”” width=”360″ height=”600″ align=”none”]

Altijd al een flexibel ligbad willen hebben?

Heb je geen ruimte voor een ligbad, maar wil je wel graag een flexibel ligbad? Vanaf nu is het mogelijk een opblaasbaar ligbad voor thuis aan te schaffen. Het opblaasbare bad NICEEY is dé oplossing voor mensen die geen bad in de badkamer hebben. Dit ligbad kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Na een tijdje in het opblaasbare bad te hebben gelegen, berg je hem gemakkelijk weer op, waardoor je weer een ruime badkamer hebt.

Opvouwbaar bad voor thuis voordelen!

 1. Geschikt voor twee personen.
 2. Mensen met een lengte van ongeveer 1,88 meter kunnen hun benen strekken.
 3. Bestand tegen alle soorten badproducten (badschuim, magnesium, badkristallen, enz.)
 4. Vul het bad met ijsblokken voor een ijsbad.
 5. inbegrepen een elektrische pomp.
 6. In 2 minuten opgepompt.
 7. Gebruik voor binnen en buiten.

Vergelijkbaar flexibel ligbad van het merk Tubble

Waarom een opblaasbaar bad van Niceey kopen?

Een heerlijk warm bad om in weg te dromen, dat wil jij toch ook. Af ​​en toe een warm bad te nemen in je eigen huis, wie wil dat niet? Dan is het Niceey-opblaasbare bad de perfecte oplossing. Makkelijk op te zetten en makkelijk weer op te bergen.

Liever een ijsbad?

De opblaasbare badkuip van Niceey kan hetzelfde doen. Steeds meer mensen komen tot rust door een koud bad te nemen. Vul het bad met koud water en ijs en geniet van een echt ontspannend ijsbad. Het voordeel van een ijsbad is dat het een verfrissende werking heeft, gelukshormonen vrijmaakt, de bloedsomloop bevordert, een droge huid vermindert en het lichaam weer warm maakt.

Opvouwbaar bad in de badkamer

Geen moeilijke problemen! Plaats de badkuip op een gladde ondergrond en laat de elektrische pomp de badkuip oppompen (+/- 2 minuten). Vul vervolgens het bad met water. Na gebruik kan je de badkuip weer leegmaken en (na droging) gemakkelijk opbergen.

Beste opblaasbaar ligbad

Waarom we thuis vaak niet in bad gaan, is omdat we geen ruimte hebben. Dit opblaasbare bad neemt bijna geen ruimte in beslag en kan zowel binnen als buiten op elk glad oppervlak worden geïnstalleerd. Ideaal voor badkamers, slaapkamers, tuinen of balkons.

Luxe voor thuis in je eigen spa

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Of gewoon een romantische tijd met je partner? Met het Niceey opblaasbare bad haal je de spa nu in huis. Steek de kaarsen aan, geniet in de badkuip en geniet! De meegeleverde gratis badspons maakt je bad ervaring compleet.

Wat mag je verwachten inhoud verpakking:
 • Niceey Opblaasbaar bad
 • Afvoerslang
 • Reparatiekit
 • Elektrische pomp
 • auto-inflator
 • Opbergtas
 • Nederlands gebruiksaanwijzing

Niceey flexibel ligbad kopen?

Alternatieve opblaasbare ligbaden

opvouwbaar Zitbad XL – 10 voordelen

Lees nog meer over een Zitbad voor Volwassenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *