Badkamer inspiratie: de mooiste badkamers van Nederland

HelloBath Opvouwbaar bad - Zitbad - Inklapbaar - Bath Bucket - Goliath XL - 155 CM LANG - www.ZitBadXL.nl

Luxe kleine badkamers

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Nederland is een land met vele mooie badkamers. Er zijn badkamers in alle soorten en maten, maar welke badkamer is nu de mooiste? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar in dit blog post laten we je graag wat van de mooiste badkamers uit Nederland zien!

Villa de Boerderij in Noordwijk is een echte eyecatcher

De badkamer van Villa de Boerderij in Noordwijk is een echte eyecatcher. De badkamer is voorzien van een groot bad, een douche en twee wastafels. Wat de badkamer extra bijzonder maakt, zijn de grote ramen met uitzicht op de tuin.

B&B De Zonnewijzer in Domburg

Een andere mooie badkamer is die van B&B De Zonnewijzer in Domburg. Deze badkamer heeft ook een groot bad, maar hier staat het bad middenin de kamer. Rondom het bad staan grote planten, waardoor je je helemaal in de natuur voelt.

B&B Het Rolpaertshof in Arnemuiden is erg mooi

Ook de badkamer van B&B Het Rolpaertshof in Arnemuiden is erg mooi. De badkamer heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en is voorzien van alle gemakken. Er is zelfs een bad met bubbels!

Tips: Badkamer inspiratie voor een kleine badkamer

Als je badkamer klein is, kan het soms lastig zijn om alles mooi in te richten. Gelukkig zijn er genoeg tips die je kunnen helpen bij het inrichten van een kleine badkamer. Wij geven je graag wat tips:

  • Kies voor lichte kleuren: lichte kleuren reflecteren namelijk meer licht en maken de badkamer daardoor optisch groter.
  • Gebruik spiegels: spiegels laten de badkamer ook groter lijken en creëren tegelijkertijd een sfeervolle badkamer.
  • Kies voor slimme opbergoplossingen: koop bijvoorbeeld een badkamerkast of hang een paar mooie plankjes aan de muur. Op die manier creëer je meer opbergruimte en houd je de badkamer netjes en geordend.

We hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan uit dit blog post! Badkamers zijn namelijk niet alleen maar praktische ruimtes, maar kunnen ook heel mooi ingericht worden. Dus als je badkamer toe is aan een make-over, dan is dit het moment! Laat je badkamer inspireren door de mooiste badkamers van Nederland.

Deze badkamer is geïnspireerd op de natuur

Een andere trend die we steeds vaker zien, is de badkamer geïnspireerd op de natuur. Deze badkamers zijn vaak voorzien van planten en bloemen, maar ook van houten elementen en natuurlijke kleuren. Een fijne en rustgevende badkamer waar je helemaal tot rust komt!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers geïnspireerd op de natuur.

Een kleine badkamer en toch een ligbad, kan dat?

Opvouwbare ligbaden zijn uitermate geschikt voor kleine badkamers. Geen verbouwingen of renovatie van je badkamer, kies dan voor een vrijstaand bad die je kunt opvouwen.

Lees ook de 10 voordelen van een opvouwbaar zitbad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *