Beste Bath Bucket XL – Bathtub 2022

Beste Bath Bucket XL - Bathtub 2022 - HelloBath - voor binnen en buiten - flexibel zitbad voor volwassenen - www.ZitBadXL.nl

Wat is een Bath Bucket XL?

Beste Bath Bucket XL 2022 kopen? Een Bath Bucket XL is een grote plastic badkuip, die je overal kan neerzetten. Daarnaast is het zit bad XL de “next generation” in de ontwikkeling van de Bath Bucket. De badkuip is namelijk zo groot geworden dat een volwassen persoon er makkelijk in kan zitten. De Bath Bucket XL is 125 cm lang, dat is dus zo’n 35 cm langer dan de kleinere variant de bath bucket. Met zo’n 210 liter kun je daarin heerlijk ontspannen en bijkomen na een drukke werkdag. De ideale uitvinding voor wie geen bad heeft of kan betalen.

De Beste Bath Bucket XL – Bathtub 2022

HelloBath - Bath Bucket XL - 122x63x53 - flexibel zitbad voor volwassenen - www.ZitBadXL.nlDe Bathtub XL 2022 zijn een geweldig uitvinding voor kleinere badkamers. De ideale uitbreiding als bad voor in de douche. Leg het opzij als je het niet nodig hebt. De inhoud van het bad is ongeveer 210 liter. Aan de zijkant vind je een handig bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Of waarom zou je er niet iets te drinken bovenop doen? Voeg een boek toe en je kunt ontspannen! Na het douchen hoef je het bad alleen nog maar te legen met de meegeleverde afvoerslang.

Zitbad XL voor volwassenen

Dit maakt het Zitbad XL ook perfect voor lange volwassenen. Zo kun je makkelijker je lange benen kwijt en zit het comfortabeler.  Daarnaast is het mogelijk dat er meerdere kinderen tegelijk in kunnen baden. Bovendien kun je het zitbad echt overal neerzetten; in de badkamer, op het balkon, op de camping, in de tuin bij warm weer, met HelloBath’s XL kan het allemaal!

Beste Bathtub XL 2022 kopen?

Overweeg een lekker zitbad voor jezelf te kopen dan zetten we alles voor en nadelen nog even voor je op een rij. Voor iedereen is dat anders en daarom is het een persoonlijke keuze. Waar ga jij voor?

De 10 Voordelen van een Bath Bucket XL:

 1. Betaalbaar geprijsd.
 2. Geschikt voor een volwassen persoon.
 3. Ideaal voor kleine badkamers.
 4. Makkelijk op te ruimen.
 5. Overal te plaatsen.
 6. Meerdere kinderen.
 7. Ook voor in de tuin en vakantie.
 8. Incl. afvoerslang.
 9. Extra veel water zo’n 210 ltr.
 10. In de kleuren zwart of wit.

De 3 Nadelen van een Bathtub XL:

 1. Water eerder koud, niet geïsoleerd.
 2. Niet opvouwbaar.
 3. Kleine kinderen nooit alleen laten.

Hoe groot is jou badkamer?

Zelfs in hele kleine badkamers is het vaak mogelijk een Bath Bucket XL te plaatsen. Uiteraard is dat afhankelijk van de indeling. Plaats bij voorkeur je zitbad XL in douche zodat het water er direct in kan lopen. Ook met het laten weglopen van het water is het handiger. De bijgeleverd afvoerslag maakt het makkelijk om je bad lee te laten lopen in het douche putje. Slechts met een draai aan de knop loopt je bad leeg.

Dit zijn de afmetingen Zit Bad XL:

Afmetingen voor zitbaden lopen erg uiteen en is afhankelijk van je badkamer. Dit ligbad heeft een mooie afmeting als je iets meer onderuit wilt zitten of hangen. De lengte van het zitbad is 125 cm lang. Met een aardige hoogte zit je ook lekker onder water en wordt je niet snel koud. Ook qua ruimte aan de zijkanten met een breedte van 52 cm heb je lekker de ruimte om te bewegen. Heb je opgroeiende kinderen dan kunnen ze zelfs met z’n tweeën erin.

Bad voor in douche

Het is een luxe om een bad in de douche te hebben waar je lekker in kunt relaxen. Na een drukke werkdag of werkweek heb je wel eens gehad en heb je behoeft om op vakantie te gaan. Je behoeft ligt dan misschien in het ontspannen en het onthaasten. Even alles loslaten en je gedachte even op wat anders zetten in een lekker warm bad. Met bath bucket XL is het mogelijk die behoefte in te vullen.

Andere bath bucket Zitbaden:

Opvouwbaar zitbad XXL

Flexibel zitbad Bath Bucket

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *