Easy Birth Pool pro Bevalbad – Geboortebad

Easy Birth Pool pro Bevalbad - geboortebad - Waterbevalling - www.ZitBadXL.nl

Easy Birth Pool pro Bevalbad – geboortebad

Het Easy Birth Pool Pro Bevalbad bevalbad is de perfecte keuze voor elke aanstaande moeder die een natuurlijke en comfortabele bevalling wil meemaken. Dit innovatieve product heeft een ruim interieur, instelbare temperatuurregeling en een oversized opblaasbare liner die het lichaam van de moeder tijdens de bevalling zachtjes ondersteunt.

Hoe wil jij bevallen van je kindje?

Niet alleen biedt dit bevalbad een ontspannende omgeving voor de moeder tijdens de bevalling, maar het helpt ook de baby te beschermen met zijn ingebouwde vangnet. De Easy Birth Pool Pro Bevalbad, met zijn gemakkelijke installatie, duurzame constructie en toegevoegde comfortfuncties, zal de bevalling van elke moeder zeker aangenamer maken.

Waterbevalling: Bevallen in een waterbad, hoe werkt dat?

Een waterbevalling, ook wel bevallen in een waterbad genoemd, houdt in dat de bevalling plaatsvindt in een speciaal ontworpen bad, zoals het Easy Birth Pool Pro bevalbad.

Hieronder leg ik uit hoe het proces werkt:

 1. Het vullen van het bad: Het bad wordt gevuld met warm water tot een comfortabele temperatuur voor de moeder. De temperatuur van het water moet tussen de 36 en 37 graden Celsius zijn, om ervoor te zorgen dat de baby niet oververhit raakt.
 2. Ontspanning: De moeder gaat vervolgens het bad in en probeert te ontspannen en zich op haar ademhaling te concentreren. Het warme water helpt de moeder te ontspannen en vermindert de pijn van de weeën.
 3. Bevalling: Als de moeder zich comfortabel voelt, kan ze beginnen met de bevalling. De warmte en het water zorgen ervoor dat de spieren van de moeder ontspannen en dat de weeën efficiënter worden.
 4. Geboorte: Zodra de baby geboren is, kan de moeder hem uit het water halen en tegen haar borst houden om te knuffelen. Het badwater kan ook worden gebruikt om de baby schoon te maken en te verwarmen.

Er zijn verschillende voordelen van een waterbevalling. Ten eerste vermindert het warme water de pijn van de weeën, wat kan leiden tot een minder traumatische bevalling. Ten tweede kan het warme water helpen de spieren van de moeder te ontspannen, wat kan leiden tot een efficiëntere bevalling. Bovendien kan het water de baby beschermen tegen de stress van de bevalling en een rustgevende omgeving bieden voor de eerste momenten van zijn leven.

Het is echter belangrijk om op te merken dat niet elke bevalling geschikt is voor een waterbevalling en dat het belangrijk is om te overleggen met een zorgverlener voordat je beslist om in een waterbad te bevallen.

Opzetten bevalbad Birth pool in a box

Birth Pool in a Box: bevallen in bad, wat maakt deze uniek?

Ervaar het gemak en comfort van een natuurlijke bevalling met een Easy Birth Pool Pro bevalbad! Gemaakt van eersteklas materiaal, biedt dit professionele bevalbad vrouwen een privé-heiligdom tijdens de bevalling. De unieke ovale vorm biedt extra flexibiliteit voor beweging tijdens de weeën, terwijl het optimale ontspanning biedt op de momenten dat je dat het meest nodig hebt.

 • Het Easy Birth Pool Pro bevalbad is ontworpen voor absoluut comfort, met een ingebouwde zitting en verstelbare rugleuning, zodat aanstaande moeders zich kunnen ontspannen in de voor hen meest comfortabele houding. Met een indrukwekkende capaciteit van 525 liter kan het bad in slechts 30 minuten gevuld worden met warm water – ideaal voor wie snel verlichting zoekt tijdens de bevalling.
 • Maak je bevallingservaring nog aangenamer met het Easy Birth Pro Pool! Dit bevalbad heeft een gebruiksvriendelijke pomp waarmee je het na de bevalling moeiteloos kunt laten leeglopen, en een luchtdicht deksel dat het water warm en hygiënisch houdt. Het is alsof je thuis een spa hebt voor de speciale dag!
 • Als je op zoek bent naar de intieme en rustgevende sfeer van een thuisbevalling, zoek dan niet verder dan het Easy Birth Pool Pro bevalbad. Met zijn hoogwaardige materialen en ongeëvenaard comfort geeft het je zeker alles wat je nodig hebt, zonder je hygiëne uit het oog te verliezen.

Wat is er zo speciaal aan een Easy Birth Pool pro Bevalbad?

La Bassine Maxi Professional Geboortebad - Bevalbad kopen - Tweepersoons - bevallen in het water - www.ZitBadXL.nlEr zijn verschillende dingen die een Easy Birth Pool Pro bevalbad speciaal maken:

 1. Comfort en bewegingsvrijheid: Met zijn ovale vorm biedt het bad meer comfort en flexibiliteit aan vrouwen tijdens de bevalling. Bovendien bieden de ingebouwde zitting en de verstelbare rugleuning ongekend gemak voor aanstaande moeders als ze tijdens de bevalling een comfortabele houding proberen te vinden.
 2. Hygiëne: Het transparante deksel van dit bad, gemaakt van de beste materialen, beschermt tegen gevaarlijke bacteriën en houdt de temperatuur tijdens de bevalling op peil. Bovendien is schoonmaken en desinfecteren eenvoudig!
 3. Gemak: Dit bad is in slechts een half uur gevuld met warm water en heeft een handige pomp voor een gemakkelijke afvoer. Bovendien is het verrassend eenvoudig en snel te installeren – alles wat je nodig hebt is de uitgebreide meegeleverde handleiding.
 4. Thuisbevalling: Als je een thuisbevalling wenst, is het Easy Birth Pool Pro bevalbad speciaal voor jou gemaakt! Geniet van de sereniteit van een intieme omgeving terwijl je je veilig en comfortabel voelt. Met zijn focus op hygiëne en comfort is dit een beslissing waarbij je geen compromissen hoeft te sluiten.

Door een unieke en comfortabele manier van bevallen te bieden, stelt het Easy Birth Pool Pro bevalbad vrouwen in staat de bevalling in hun eigen tijd en op hun voorwaarden te ervaren, vrij van ziekenhuisstress. Maar wat maakt het echt anders? Nou…

Waarom zou je bij zoveel opties voor een geboortebad kiezen voor een Easy Birth Pool Pro?

Afgezien van het onmiskenbare comfort biedt dit professionele bevalbad nog verschillende andere voordelen. Zijn grote capaciteit garandeert voldoende ruimte voor jou en je partner tijdens de bevalling, terwijl het luchtdichte deksel het water altijd warm en hygiënisch houdt. En dankzij de eenvoudige pomp, het legen van het zwembad is gemakkelijk en snel, zonder rommel achter te laten.

Opblaasbare zitbad voor alle jonge moeders

Dus als je op zoek bent naar een geboortebad dat veiligheid, gemak en vooral comfort biedt – zoek dan niet verder dan Easy Birth Pool Pro. Het is de perfecte manier om een thuisbevalling te beleven zonder je ergens zorgen over te hoeven maken!

Ervaar het ultieme comfort en gemak met een Easy Birth Pool Pro geboortebad. Met zijn verstelbare rugleuning, ingebouwde zitting, luchtdichte deksel en grote capaciteit – dit professionele geboortebad heeft alles wat je nodig hebt om je speciale dag tot een succes te maken. Geniet van de rust van een intieme thuisbevalling terwijl je je volledig veilig en geborgen voelt – met een Easy Birth Pool Pro bevalbad!

Fijne bevalling!

Bepaal zelf hoe wil jij bevallen van je kindje?

Droom jij ook van een waterbevalling? 

+ Het de ideale bevalling voor een verloskundige

La Bassine Maxi Professional Bevalbad - Geboortebad kopen - Tweepersoons - ontworpen door een moeder - www.ZitBadXL.nlVoordelen voor jou en je kindje:

– Pijn en spanning verlaging
– Rustgevend en ontspannend
– Bloeddruk te verlagend en bloedsomloop verhogend
– Bevallen op een natuurlijke manier
– Optimale moeder en baby verbinding

 

>> Bekijk de geboortebaden <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *