La Bassine Maxi Professional Geboortebad

La Bassine Maxi Professional Geboortebad - Bevalbad kopen - Tweepersoons - ontworpen door een moeder - www.ZitBadXL.nl

Het La Bassine Maxi Professional bevalbad is een krachtig en betrouwbaar hulpmiddel om het bevallingsproces gemakkelijker, comfortabeler en aangenamer te maken. Gemaakt van PVC van medische kwaliteit en met een uniek inklapbaar ontwerp, biedt het La Bassine Maxi Professional bevalbad maximale ondersteuning voor moeders tijdens de bevalling.

Inhoud verberg
2 Wat zijn de voordelen van een La Bassine Cocon Maxi geboortebad?
2.6 Wat krijg je bij je La Bassine Maxi geboortebad?

Ontworpen door moeders voor twee personen

La Bassine Maxi Professional Bevalbad - Geboortebad kopen - Tweepersoons - ontworpen door een moeder - www.ZitBadXL.nlDe lucht de kamers van dit bevalbad bieden een uitstekend drijfvermogen, zodat moeders zich vrij kunnen bewegen en gemakkelijk van houding kunnen veranderen. Het heeft ook een ingebouwde temperatuurregeling waarmee de temperatuur gemakkelijk kan worden aangepast. Met zijn ruime afmetingen geeft het La Bassine Maxi Professional bevalbad aanstaande moeders veel bewegingsruimte tijdens de bevalling.

Ideale geboortebad voor elke thuisbevalling

Dit geboortebad is duurzaam en gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, waardoor het het ideale geboortebad is voor elke thuisbevalling. Of je nu voor het eerst moeder bent of een ervaren bevallingsexpert, het La Bassine Maxi Professional bevalbad biedt zeker een veilige en comfortabele omgeving voor de bevalling. Met zijn top-of-the-lijn functies is dit geboortebad de perfecte aanvulling op elk geboorteplan.

Waarom zou je een waterbevalling willen doen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen overwegen om een waterbevalling te doen:

 1. Pijnverlichting: Een waterbevalling kan helpen om de pijn en spanningen die gepaard gaan met de bevalling te verminderen. Het warme water kan ontspannend werken en kan de productie van natuurlijke pijnstillers zoals endorfines bevorderen.
 2. Ontspanning: Water kan een rustgevende en ontspannende omgeving bieden voor de moeder, waardoor ze zich meer op haar gemak kan voelen tijdens de bevalling.
 3. Bevordering van de bevalling: Het warme water kan helpen om de bloedsomloop te verbeteren, de bloeddruk te verlagen en de samentrekkingen van de baarmoeder te bevorderen, waardoor de bevalling kan worden versneld.
 4. Vermindering van interventies: Omdat waterbevalling kan helpen om de bevalling op een natuurlijke manier te ondersteunen, kan het gebruik ervan de behoefte aan interventies zoals pijnmedicatie of kunstmatige weeënopwekkers verminderen.
 5. Verbeterde moeder-baby binding: Het gebruik van een waterbevalling kan een ontspannen en rustige omgeving creëren voor de moeder en de baby, wat kan bijdragen aan de verbetering van de moeder-baby binding.

Het is belangrijk om te onthouden dat waterbevallingen niet geschikt zijn voor alle bevallingen en dat het belangrijk is om advies te vragen aan uw zorgverlener voordat u een waterbevalling overweegt.

Een waterbevalling thuis

Een waterbevalling kan een natuurlijke, kalmerende en ontspannen manier zijn om te bevallen. Het kan helpen om de pijn van de bevalling te verminderen en de weeën te verzachten, waardoor het voor de moeder gemakkelijker wordt om te ontspannen en te ademen. Het kan ook helpen om de baby in een rustige en comfortabele omgeving ter wereld te brengen. Een van de beste manieren om een waterbevalling te hebben, is door gebruik te maken van een geboortebad zoals de La Bassine Cocon Maxi Professional.

De La Bassine Cocon Maxi Professional is een hoogwaardig geboortebad dat speciaal is ontworpen voor professionals in de geboortezorg. Het is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik en gemakkelijk te reinigen is. Het heeft ook een groot formaat van 178 x 135 cm en een diepte van 76 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor de moeder om te bewegen en te ontspannen.

Opblaasbaar geboortebad voor de moeder

Het geboortebad is ook voorzien van een opblaasbare rand die de steun en stabiliteit biedt die de moeder nodig heeft tijdens de bevalling. Het heeft ook een geïntegreerde stoel of zitvlak voor de moeder, zodat ze tijdens de bevalling comfortabel kan zitten en ontspannen.

De La Bassine Cocon Maxi Professional is ook uitgerust met een extern vul- en aftapsysteem, waardoor het gemakkelijk is om het bad te vullen en te legen. Het heeft ook een geïntegreerd verwarmingssysteem om het water op de gewenste temperatuur te houden, zodat de moeder comfortabel kan blijven tijdens de hele bevalling.

Hoe werkt het La Bassine Maxi Professional Geboortebad? Kijk mee en zie het resultaat.

Ideale bevalling voor verloskundige

Daarnaast is het geboortebad ook voorzien van een transparante bovenkant, waardoor de verloskundige en/of doula gemakkelijk toegang heeft tot de moeder om haar te ondersteunen en te helpen tijdens de bevalling. Het heeft ook een afvoerputje op de bodem van het bad, waardoor het water gemakkelijk kan worden afgevoerd zonder het risico op overstromingen.

Kortom, de La Bassine Cocon Maxi Professional is een uitstekende keuze voor professionals in de geboortezorg die op zoek zijn naar een hoogwaardig geboortebad voor waterbevallingen. Het biedt steun en comfort aan de moeder tijdens de bevalling en zorgt voor een kalmerende en ontspannen omgeving voor zowel de moeder als de baby. Het is gemakkelijk te vullen en te legen en is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. Het is een investering die zichzelf snel zal terugbetalen in termen van tevredenheid van de klanten en de verbeterde resultaten voor de bevalling.

Waarom zou je een La Bassine Cocon Maxi geboortebad willen kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen overwegen om een La Bassine Cocon Maxi geboortebad te kopen:

 1. Comfort en ontspanning: Het gebruik van een geboortebad kan helpen bij het verminderen van de pijn en spanningen die gepaard gaan met de bevalling, waardoor het een comfortabelere en ontspannende ervaring kan zijn voor de moeder.
 2. Bevordering van natuurlijke bevalling: Het gebruik van een geboortebad kan helpen om de natuurlijke hormonen vrij te maken die nodig zijn om de bevalling te bevorderen en kan helpen om het geboorteproces op een natuurlijke manier te ondersteunen.
 3. Vermindering van interventies: Omdat een geboortebad kan helpen om de bevalling op een natuurlijke manier te ondersteunen, kan het gebruik ervan de behoefte aan interventies zoals pijnmedicatie of kunstmatige weeënopwekkers verminderen.
 4. Verbeterde moeder-baby binding: Het gebruik van een geboortebad kan een ontspannen en rustige omgeving creëren voor de moeder en de baby, wat kan bijdragen aan de verbetering van de moeder-baby binding.
 5. Veiligheid en hygiëne: La Bassine Cocon Maxi geboortebad is gemaakt van duurzaam materiaal, gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Het is een veilige en hygiënische optie voor thuisbevallingen en is ontworpen om maximale comfort en veiligheid te bieden voor zowel de moeder als de baby.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat geboortebaden niet geschikt zijn voor alle bevallingen en het is belangrijk om advies te vragen aan uw zorgverlener voordat u een geboortebad gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een La Bassine Cocon Maxi geboortebad?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een La Bassine Cocon Maxi geboortebad tijdens de bevalling.La Bassine Maxi Professional Geboortebad - Bevalbad kopen - Tweepersoons - bevallen in het water - www.ZitBadXL.nl

Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Vermindert pijn en stress: Het warme water in het geboortebad kan helpen om de pijn en stress van de bevalling te verminderen. Het water zorgt voor een gewichtloze omgeving die de druk op de gewrichten en spieren van de moeder vermindert. Dit kan ook helpen om de bloedsomloop te verbeteren en de zuurstofvoorziening naar de spieren te verhogen.
 2. Verbetert de bevalling: Het gebruik van een geboortebad kan de bevalling op verschillende manieren verbeteren. Het kan de bloeddruk en de hartslag van de moeder verlagen, waardoor haar stressniveau daalt en ze zich beter kan ontspannen. Het kan ook helpen om de weeën te verzachten en de baarmoederhals te ontspannen, waardoor de bevalling soepeler verloopt.
 3. Comfortabel voor de moeder: De La Bassine Cocon Maxi is ontworpen met de moeder in gedachten. Het biedt een zacht en ondersteunend oppervlak om op te zitten en te liggen, met een opblaasbare rand die extra steun biedt. De moeder kan gemakkelijk van positie veranderen en zich comfortabeler voelen tijdens de bevalling.
 4. Veilig voor de baby: Het water in het geboortebad biedt een warme, rustige en veilige omgeving voor de baby om geboren te worden. De baby blijft bedekt met vruchtwater, waardoor hij/zij niet direct wordt blootgesteld aan de koude lucht. Het geboortebad biedt ook een rustige omgeving zonder afleidingen, waardoor de baby zich kan concentreren op de geboorte.
 5. Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen: De La Bassine Cocon Maxi is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. Het heeft ook een extern vul- en aftapsysteem, waardoor het gemakkelijk is om het bad te vullen en te legen. Het afvoerputje op de bodem van het bad zorgt ervoor dat het water gemakkelijk kan worden afgevoerd zonder het risico op overstromingen.

Al met al biedt de La Bassine Cocon Maxi geboortebad een veilige, comfortabele en kalmerende omgeving voor de moeder en baby tijdens de bevalling. Het kan de bevalling verbeteren en de stress en pijn verminderen, waardoor de moeder een positieve bevallingservaring heeft.

Wat krijg je bij je La Bassine Maxi geboortebad?

Geef je over aan de grandeur van Cocon, een wereldwijde bestseller in een verbeterd formaat. Voel je helemaal cocooned en veilig terwijl je je koestert in de diepblauwe tinten die een gevoel van privacy en intimiteit creëren.

 • Cocoon; Een mooie en elegante ovale vorm, die lijkt op een cocon.
 • Royaal van formaat; Deze fauteuil biedt gemakkelijk plaats aan twee personen.
 • Comfortabel; Of je nu in een knielende of hurkende houding zit, deze met lucht gevulde bodem biedt buitengewoon comfort om je houdingen moeiteloos en ontspannend te maken.
 • Mooi; De prachtige tint van dit product, gecombineerd met de voortreffelijke transparante luchtkamers, is gewoonweg adembenemend!
 • Doorzichtig; Met kristalheldere luchtkamers kan je verloskundige gemakkelijk zien wat er binnenin gebeurt. Door de transparantie is er zicht op de binnenkant zonder obstructies.
 • Ideale waterdiepte; Geniet van de voordelen van drijfvermogen terwijl je toch een vaste greep hebt, want de perfecte waterdiepte zorgt ervoor dat je buik volledig bedekt is.
 • Ergonomische handgrepen; vier aan de binnenkant voor een gemakkelijke overgang en twee aan de bovenkant voor een stevige grip tijdens de bevalling.
 • Horizontale luchtringen; Het inbouwen van horizontale luchtkamers biedt superieure stevigheid en bescherming tegen mogelijke lekkage. Met drie ringen zijn je producten beschermd tegen eventuele onverwachte schade.
 • Duurzaam; Ons vinyl is van de hoogste kwaliteit en is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het bevat geen ftalaten, lood of cadmium, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is.
 • CO2 Neutraal; Om ervoor te zorgen dat er geen koolstofdioxide wordt uitgestoten bij de productie en levering van onze baden, zijn we er trots op samen te werken met het World Land Trust Carbon Balanced Fund. Door deze bijdrage verplichten wij ons om CO2 Neutraal te worden!
 • Fairtrade; Door gebruik te maken van eerlijke handelspraktijken zorgen we ervoor dat alle arbeiders een passend en eerlijk loon ontvangen in een veilige werkomgeving.
 • Kwaliteit; Deze 45 mm dikke vinyl baden zijn vervaardigd met uitzonderlijke kwaliteit en robuustheid en worden grondig gecontroleerd om te garanderen dat ze aan de hoogste normen voldoen.
 • Klanttevredenheid; Er zijn al duizenden baden verkocht in meerdere landen, zoals Europa, Amerika, Canada en Australië. Door de makers zelf bewezen als ‘s werelds meest populaire bevalbad; dit is je kans om zelf ongeëvenaarde kwaliteit en tevredenheid te ervaren!
 • Opbergtas; Maak je geen zorgen over waar je deze tas moet opbergen; hij wordt handig geleverd met zijn eigen opbergtas voor eenvoudige draagbaarheid en organisatie.
 • Identiteit; Persoonlijke hoes is op aanvraag beschikbaar; kies de optionele persoonlijke hoes voor extra bescherming.

Bepaal zelf hoe wil jij bevallen van je kindje?

Droom jij ook van een waterbevalling? 

+ Het de ideale bevalling voor een verloskundige

La Bassine Maxi Professional Bevalbad - Geboortebad kopen - Tweepersoons - ontworpen door een moeder - www.ZitBadXL.nlVoordelen voor jou en je kindje:

– Pijn en spanning verlaging
– Rustgevend en ontspannend
– Bloeddruk te verlagend en bloedsomloop verhogend
– Bevallen op een natuurlijke manier
– Optimale moeder en baby verbinding

 

>> Bekijk de geboortebaden <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *