Lay-z spa honolulu airjet opblaasbare jacuzzi 6 personen

Opblaasbare Bestway Lay-Z-Spa Jacuzzi Honolulu 6 personen - Opblaasbare jacuzzi - www.ZitBadXL.nl

Lay-Z Spa Honolulu airjet opblaasbare hottub 4 – 6 personen

Een dagje naar de wellness? Daar hoef jij de deur niet meer voor uit dankzij de Lay-Z Spa Honolulu.
De Bestway Lay-Z Spa Honolulu opblaasbare jacuzzi is voorzien van 120 bubbel jets.

Wat zit er verder nog bij deze prachtige, opblaasbare jacuzzi:

Opblaasbare Bestway Lay-Z-Spa Jacuzzi Honolulu 4-6 personen - Opblaasbare jacuzzi - www.ZitBadXL.nlLekker bubbelen in je eigen tuin of op je terras. Deze opblaasbare spa Honolulu is één van de populaire modellen uit de collectie van Bestway.
De fraaie rotan print geeft deze spa een hele luxe uitstraling.
De Lay-Z Honolulu airjet met maar liefst 120 bubbeljets wordt geleverd inclusief afdekhoes, grondkleed, spafilter, chloordrijver, reparatieset, handleiding en instructie DVD.
De spa is uitgerust met een sterke pomp met filter voor kristalhelder water en is te bedienen via het digitale soft-touch controle paneel.
Ultiem genieten van heerlijke hydrotherapie met deze 6-persoons opblaasbare spa Honolulu van Bestway. Met de verwarming stel je de temperatuur in tot 40º Celsius en afhankelijk van de omstandigheden kan de temperatuur dan worden verhoogd met 1,5º tot 2,0º Celsius per uur. Ontspannen maar!
De I-beam constructie
De constructie bestaat uit horizontale en verticale I-beams. Dit staat garant voor een superieure stabiliteit met behoud van het comfortabele oppervlak.
De spa blijft zijn perfecte vorm behouden, ongeacht het aantal keren dat deze wordt opgeblazen of wordt leeg gelaten.
TriTech 3-PLY
TriTech materiaal bestaat uit 3 hele sterke lagen. De twee lagen van gelamineerd PVC worden gescheiden door een harde polyester kern.
Een supersterke en uiteraard ook hele duurzame combinatie van materialen!
Afdekking Honolulu
De versterkte afdekking is voorzien van dubbele vergrendelclips en voor extra isolatie voorzien van een ingebouwde luchtkamer.

Onderhoud Lay-Z spa handleiding

Opblaasbare Bestway Lay-Z-Spa Jacuzzi Honolulu 6 personen - Opblaasbare jacuzzi met afdekzeil - www.ZitBadXL.nlUiteraard ontkomt deze Honolulu niet aan onderhoud. Volg hiervoor de instructies in de handleiding over wateronderhoud en overig spa-onderhoud.
LCD-display Honolulu spa
Het display geeft automatisch de watertemperatuur weer wanneer ingeschakeld. Ook worden eventuele ‘error’ meldingen op het display weergegeven.
Clear Soft waterontharder
Activeer het Clear Soft systeem en de krachtige elektromagnetische spoelen zorgen voor spawater met een perfecte conditie.
Hiermee verminder je de vervelende gevolgen van hard water, zoals huid irritatie en vlekken in je spa. Het onderhoud wordt hiermee beperkt tot een minimum.
Power Saving System
Een automatisch start- en stopsysteem van het Soft Touch bedieningspaneel. Dit systeem regelt heel handig het verwarmingssysteem.
Je stelt de tijd en de duur van de verwarmingscyclus in en voorkomt hiermee stroomverspilling.
Lay-Z massagesyteem
Bij het inschakelen van het massagesysteem gaat dit direct samen werken met het verwarmingssysteem om een warme massage te kunnen geven.
Ter beveiliging wordt na 30 minuten het systeem automatisch uitgeschakeld.
Waterfiltersysteem
Als he rode lichtje brandt boven de waterfilterknop staat de filterpomp aan. De capaciteit van de pomp is 1,3 m³ per uur.

Lay-Z Spa Honolulu 6 personen video. Hoe installeren? Alles over de installatie van de Lay z spa Honolulu.

Bekijk in een aantal eenvoudige stappen hoe je de Lay z spa Honolulu opblaasbare spa van Bestway opzet.

Lay z spa honolulu reviews

Jacuzzi lay z spa kopen

Voor echte, voortreffelijke spa-luxe, rust en comfort met een uitzonderlijke waarde is de Lay-Z-Spa Honolulu van Bestway de perfecte keuze.
De Honolulu is eenvoudig op te zetten in enkele minuten tijd, zowel binnen als buiten, en oogt perfect op een houten verandavloer, op het gazon of waar u maar wilt. De hoogwaardige uitstraling van de spa, met een rotanopdruk op de buitenzijde en het deksel en een mozaïekopdruk op de bodem, weerspiegelt de luxueuze, eersteklas eigenschappen van de spa. De Honolulu biedt een ruime spa-ervaring, met plaats voor 4-6 personen. Er zijn geen gereedschappen of een professionele installatie vereist.
Met een aangename watertemperatuur van 40 °C en 120 Airjets, is de Lay-Z-Spa Honolulu perfect om pijnlijke spieren te weken, plezier te hebben met vrienden of als luxueuze, romantische traktatie om samen met uw partner van te genieten.

Opblaasbare jacuzzi

De opgeblazen wanden van de spa, vervaardigd uit TriTech materiaal, bieden ultiem comfort en duurzaamheid. De opblaasbare hottub heeft ook een Airjet-systeem dat verwarming combineert met 120 Airjets rondom, en een timer om automatisch te starten en te stoppen. De Lay-Z-Spa Honolulu is ook voorzien van een afdekking om de watertemperatuur optimaal te houden, een filterpatroon en een chemische floater. U kunt de Honolulu comfortabel en snel opblazen met behulp van de pomp van de spa, zodat u meer tijd kunt doorbrengen om erin te ontspannen en niet om hem op te zetten.
Meer informatie kun je vinden op de website van de leverancier bestway.
Bron: https://www.bestway-layzspa.nl/product/honolulu-airjet/ dit is een vergelijkbaar model.

Lay z spa honolulu Kopen

Meest verkochte opblaasbare jacuzzi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *