Lay-Z Spa Palm Springs Hottub 6 personen

Lay-Z Spa Palm Springs Hottub 4-6 personen

Deze Lay-Z Spa Palm Springs is uitgerust om 4-6 personen een optimaal relaxmoment te bezorgen. De temperatuur van het water gaat tot 40°C en wordt digitaal aangestuurd door het controlepaneel. De Palm Springs is zonder gereedschap op te zetten en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zijn stevigheid haalt hij uit zijn TriTech 3 ply versterkt materiaal en I-beam constructie.

Wat zit verder nog bij deze prachtige, opblaasbare jacuzzi:Lay-Z-Spa Maldives Hydrojet Pro - opblaasbare jacuzzi - model 2021 - www.ZitBadXL.nl

  • Digitaal controle paneel
  • Cover inbegrepen
  • Lay-Z massagesysteem
  • Rapid Heating systeem
  • Filtersysteem
  • Multifunctionele handpomp
  • Water Capaciteit: 963L
  • Product Hoogte: 71 Cm
  • Product Diameter: 196 Cm

Bestway Spa Palm Springs Hottub 4-6 personen video

Voor echte, voortreffelijke spa-luxe, rust en comfort met een uitzonderlijke waarde is de Lay-Z-Spa Palm Springs van Bestway de perfecte keuze. De Palm Springs kan eenvoudig in enkele minuten tijd zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, en oogt perfect op een houten verandavloer, op het gazon of om het even waar u maar wilt. De mooie vormgeving van de spa, met een aardkleurig pallet en een textuur in imitatieleer weerspiegelt de hoogwaardige, luxueuze eigenschappen. De Palm Springs biedt een ruime spa-ervaring, met plaats voor 4-6 mensen. Er zijn geen gereedschappen of een professionele installatie vereist.

Bestway Lay-Z Spa Palm Springs review

Met een aangename watertemperatuur van 40 °C en 120 AirJets is de Lay-Z-Spa perfect om pijnlijke spieren te weken, met vrienden plezier te maken of ook als een luxueuze, romantische traktatie waarvan u samen met uw partner kunt genieten.
De opgeblazen wanden van de spa, vervaardigd uit TriTech materiaal, bieden ultiem comfort en duurzaamheid. Het heeft ook een Airjet -systeem dat verwarming combineert met 120 Airjets rondom, en een timer om automatisch te starten en te stoppen. De Lay-Z Palm Springs jacuzzi is ook voorzien van een afdekking om de watertemperatuur optimaal te houden, een dvd voor installatie en onderhoud, een filterpatroon en een chemische floater.
Je kunt de Palm Springs comfortabel en snel opblazen met behulp van de pomp van de spa, zodat u meer tijd kunt doorbrengen om erin te ontspannen en niet om hem op te zetten.
Meer informatie kun je vinden op de website van de leverancier bestway.

Bestway Lay-Z Palm Springs Hottub kopen

Meest verkochte opblaasbare jacuzzi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *