Lay-Z Spa Tahiti Jacuzzi met 81 Airjets 4-6 personen

Lay-Z Spa Tahiti jacuzzi 4 - 6 Persoons Opblaasbare Spa met LED - www.ZitBadXL.nl

Lay-Z Spa Tahiti Jacuzzi

Van de nieuwe Lay-Z-Spa Tahiti van Bestway krijg je een warm gevoel! De nieuwe Lay-Z-Spa Tahiti is de vervanger van de Lay-Z-Spa Miami. De nieuwe aantrekkelijke kleurstelling valt erg in de smaak. Ook binnenin ziet de Spa er anders uit: de witte liner heeft plaats gemaakt voor een mozaiek print. Bovendien heeft deze opblaasbare jacuzzi geïntegreerde LED verlichting, voor wel erg sfeervolle avonden.

4 – 6 personen jacuzzi Lay-Z Spa Tahiti

Lay-Z Spa Tahiti hottub 4-6 Persoons Opblaasbare Spa met LED - www.ZitBadXL.nlDe filterpomp kan verwarmen en bubbels blazen tegelijkertijd. Zo voelt u geen koude waterstroom meer als de bubbels werken. Wat ook beter is aan deze filterpomp is dat je ze kan gebruiken om de jacuzzi leeg te zuigen. Zo wordt het opbergen van de Lay-Z-Spa kinderspel

Neem een ​​Lay-Z-Spa Tahiti AirJet en dompel jezelf onder in de warme wateren van Frans-Polynesië. De Tahiti heeft 81 rustgevende AirJets en een moderne grijze TriTech uitvoering, die rust, duurzaamheid en unieke stijl uitstralen. Het unieke ingebouwde meerkleurige LED-verlichtingssysteem heeft ook verlichting die bij je stemming past, zodat je van elke spabehandeling gemakkelijk een spectaculaire lichtshow kunt maken. Perfect om alleen of met familie en vrienden te ontspannen, Tahiti kan het feest laten doorgaan, of je kunt in volledige rust ontspannen.

Lay z spa tahiti airjet

Lay-Z-Spa Tahiti heeft een aangename watertemperatuur van 40°C en 81 Airjets, wat perfect is voor het weken van pijnlijke spieren, plezier maken met vrienden of genieten van luxe en romantisch genieten met je partner. De buitenwand van de opblaasbare spa is gemaakt van TriTech materiaal en biedt ultiem comfort en duurzaamheid.

Lay z spa tahiti onderdelen

Het heeft ook een Airjet-systeem dat verwarming combineert met 81 Airjets, en een timer die automatisch start en stopt. De Lay-Z-Spa Tahiti jacuzzi bevat ook een deksel om de optimale watertemperatuur te behouden, een filterelement en een chemische vlotter. U kunt de spa-pomp gebruiken om Tahiti comfortabel en snel op te blazen, zodat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen binnen in plaats van hem op te zetten.

 Review Lay z spa tahiti

Lay z spa tahiti handleiding

Na een lange dag is niets meer ontspannend dan onderdompelen in het warme, borrelende water in uw achtertuin. Lay-Z-Spa Tahiti AirJet biedt een rustgevende massage-ervaring voor maximaal 4 personen, terwijl het nog steeds snel en eenvoudig op te zetten is. Sluit gewoon de pomp aan en observeer de inflatie. Het bevat ook LED-verlichting om sfeer en persoonlijkheid toe te voegen aan uw spa-omgeving.

Verzachtend massagesysteem

Het AirJet-systeem heeft 120 sproeiers die luchtbellen uit de bodem van de spa laten ontsnappen, waardoor een warme, borrelende spa-omgeving ontstaat. Deze rustgevende bubbels helpen je te ontspannen in het comfort van je huis.

Duurzame structuur

De opblaasbare wanden van de spa zijn gemaakt van duurzaam, lekbestendig DuraPlus-materiaal, dat schade voorkomt en zijn vorm behoudt, ongeacht hoe vaak het wordt opgeblazen en leeggelopen. De meegeleverde Freeze Shield automatische verwarmingsfunctie voorkomt dat interne componenten bevriezen bij koudere temperaturen, zodat u jaar na jaar van de spa kunt genieten.

Inhoud lay z spa tahiti filter

Uitgerust met een pomp, kan het snel worden opgeblazen, verwarmd, het filter bedienen en het massagesysteem in de spa regelen. Deze spa is eenvoudig en handig. De pomp is gemakkelijk te bereiken vanuit de spa en is voorzien van een bekerhouder voor drankjes en snacks. Het bevat ook een ChemConnect-dispenser, die schoon, gezond water houdt door de juiste hoeveelheid chloor gelijkmatig te verspreiden. Het belangrijkste is dat de Tahiti Spa is uitgerust met een versterkte hoes die de warmte vasthoudt wanneer deze niet in gebruik is en voorkomt dat stof en vuil zich op het water verzamelen.

Bron: https://www.bestway-layzspa.nl/product/tahiti/

Lay z spa tahiti prijs

Bekijk ook onze andere jacuzzi modellen

-9%
Oorspronkelijke prijs was: €449,90.Huidige prijs is: €409,90.
-2%
Oorspronkelijke prijs was: €439,90.Huidige prijs is: €429,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *