Opblaasbare badkuip volwassenen

Opblaasbare badkuip voor volwassenen - Opblaasbaar zitbad 2 volwassen personen - ZitBad XL voor volwassenen - www.ZitBadXL.nl

Opblaasbaar ligbad voor thuis

Hou je wel van lekker badderen, maar geen zin in een dure verbouwing dan is een opblaasbare badkuip voor 2 volwassen personen de oplossing.
Een opblaasbare ligbad voor thuis is onmisbaar voor jou en je partner! Heerlijk ontspannen na je werk in een goed gevuld bad. Voel de warmte op je afkomen zodra je in het zitbad stapt, dat wil jij toch ook?

Opblaasbare badkuip voor volwassenen

Opblaasbaar bad voor 2 personen - Bobbie maakt opblaasbare ligbaden voor 2 personen - www.ZitBadXL.nlHet bad is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig PVC, waardoor het geschikt is voor watertemperaturen tot 45 graden Celsius en goed bestand is tegen badschuim, badolie en badzout. Een makkelijk opvouwbaar bad voor volwassenen met dubbele ritsen voor de comfortabele kussens en bekerhouders zorgen voor extra luxe in het spa bad voor thuis. Zo laat je het bad simpel leeg lopen met de ingebouwde afvoer. Vandaar dat het bad zo leeg loopt en snel binnen weer opgeborgen is. Ook kinderen beleven een geweldige tijd in het 2 persoons bad, tegelijk is er genoeg ruimte voor twee kinderen.

De 5 voordelen van een opblaasbare ligbad?

  1. Snel opblazen: Met enkele minuten een heerlijk warm bad.
  2. Comfortabel: Het ligt veel zachter dan een gewoon ligbad.
  3.  Opruimen: Neemt weinig ruimte in beslag.
  4. Gemak: Inclusief een elektrische pomp en afvoerslang.
  5. Luxe voor thuis: Heerlijk ontspannen thuis komen!

Hoe blaas je opblaasbaar bad voor 2 personen op?

Opblaasbare badkuipen moeten eerst praktisch zijn, daarom zijn de badkuipen voorzien van gratis elektrische pompen!
Plug in en je hebt binnen een minuut een heerlijk bad. Dankzij het twee-in-een afsluitdeksel blaas je het bad op het gewenste volume.
De ritsen en zeilen zorgen ervoor dat het bad op temperatuur blijft tijdens je bad!

Hoe ruim het opblaasbare badkuip voor 2 volwassenen op?

Ook schoonmaken is een fluitje van een cent. De 1,5 meter lange afvoerslang zorgt ervoor dat elke put binnen handbereik is, je hoeft dus alleen de stekker eruit te trekken. Zoals het opblaas zitbad opgedroogd is stop je hem na het drogen in de meegeleverde zak. Makkelijk en snel weer de kast in.

Opblaasbare badkuip voor thuis van kruidvat?

Met een opblaasbaar zitbad in vergelijking met een 2 persoons bad inbouw dan weet je het wel! Koop je een opblaasbaar badkuip bij bijvoorbeeld kruitvat dan heb je geen garantie voor kwaliteit. Koop direct een opblaas bad van een een goed merk zoals Bobbie, Twire, of Tubble dan lig je er een stuk rustiger bij. Je hebt koop kwalitatief hoog product tegen een een redelijke prijs. Vergelijk je het met een inbouw ligbad dan praat je snel over duizenden euro’s en een hoop werk. Dankzij de innovatie van de opblaasbare baden zoals een Bath Bucket 2.0 is het voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Gun jezelf een warm bad!

€149,00
Helaas geen voorraad
Bol.com

2 persoons bad inbouw

Zoals gezegd is een inbouw ligbad voor je badkamer een grote ingreep. Is het verstandig om een bad in te bouwen. Is er wel genoeg ruimte voor een inbouw ligbad. Wat is afmeting voor een 2 persoons bad? Een ligbad voor 2 personen neemt een hoop ruimte in beslag en daarvoor betaal je een hele dikke prijs. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan voor een kleine prijsje in vergelijking met een normaal inbouw ligbad. Geniet NU en niet over een half jaar als je genoeg hebt gespaard en dan pas in bad zou kunnen. Twijfel niet langer en gun jezelf een warm bad!

Opblaasbaar bad review Tubble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *