Opblaasbare jacuzzi 2 personen Nest 2

Nest Opbaasbare jacuzzi 2 personen - Kleine opblaasbare spa met bijzettafel - www.ZitBadXL.nl

Compacte 2 persoons opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi 2 personen van Nest is ideaal om in te bubbelen. Verder heeft dit 2 persoons bubbelbad 3 verschillende verzachtende massagesnelheden om helemaal te kunnen ontspannen. Geniet en droom weg bij een heerlijke romantische ontspannen massage!

Opblaasbare jacuzzi 2 personen

Nest Opbaasbare jacuzzi 2 personen - Kleine opblaasbare spa met bijzettafel - www.ZitBadXL.nlDe Nest van Mspa is de perfecte whirlpool voor 2 personen. Of het nu in de tuin of op het balkon van de grote stad is: met deze jacuzzi voor buiten maak je je het thuis gezellig, romantiek voor twee. Het ovale ontwerp imiteert een acrylbad, dat zeer geschikt is voor koppels of alleenstaanden om exclusief van te genieten. Het parelmoer blauwgrijze bad en de opstijgende waterdamp zorgen voor een ontspannen sfeer. Het is tijd om je onder te dompelen in de innerlijke wereld en rust te zoeken. Nest richt zich op kleine gezinnen die plezier willen beleven.

Kleine jacuzzi 2 personen met 104 Airjets

Deze unieke opblaasbare jacuzzi heeft maar liefst 104 bubbel jets om je lekker te laten masseren. Hydrotherapie heeft veel voordelen, het kan vermoeidheid en spierpijn verlichten. Warm water van ongeveer 40 graden en bruisende bubbels helpen stress te verlichten en de bloedcirculatie te bevorderen. Ontspanning van lichaam en geest kan de kwaliteit van de slaap verbeteren. Het heeft een ingebouwde 360-graden airjet systeem. Instelbare richting en niveau van hydromassage jets. Het hydromassage mondstuk is een kenmerk van de MUSE-serie.

Mspa Nest model 2021 whirlpool voor ongestoord samenzijn!

Het warme water verwent de huid. De bubbelmassage ontspant alle spieren. Al na enkele minuten merk je hoe je lichaam, geest en ziel tot rust komen… Voel je de ontspanning tijdens het lezen? Stelt je eens voor hoe ontspannend een bad in deze jacuzzi zal zijn. In tegenstelling tot de drukke openbare kuuroorden hoef je je ontspanning met niemand te delen. Tenzij je dat wilt: het MSpa Nest bubbelbad biedt plaats aan twee personen.

Opblaasbare jacuzzi kopen 2 personen voor buiten of balkon

En aangezien de hottub opblaasbaar is, kan ook de droom van je eigen buitenbad eenvoudig en zonder bouwwerkzaamheden worden gerealiseerd. Net als andere modellen uit de MSpa URBAN-serie maakt de Nest indruk met zijn scheurvaste Rhino-Tech-materiaal. Dankzij het M-One systeem is hij binnen enkele minuten opgezet en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is het PTC-snelverwarmingssysteem activeren en even later kun je plaatsnemen in het door jou gemaakte nest. Vanaf dat moment hoef je alleen nog maar te ontspannen. Gepresenteerd door het bellensysteem met 104 luchtsproeiers. Het Miweba MSpa Whirlpool Nest laat geen vragen onbeantwoord en weet te overtuigen: veilig, hygiënisch en weerbestendig!

Optimale kwaliteit voor je water

Om de beste waterkwaliteit in de spa te garanderen, wordt aanbevolen om het filterelement na elk gebruik te reinigen en om de 3-5 dagen te vervangen.Kleine opblaasbare spa met bijzettafel -Opbaasbare hottub 2 personen - www.ZitBadXL.nl Vind je het moeilijk om elke keer de aanwijzingen op te volgen? Maak je geen zorgen, wanneer de spa blijft werken, verschijnt er minstens één keer per week een herinnering. Druk op bubble + up en de geïntegreerde meter bewaakt continu de luchtdruk en stopt automatisch met laden wanneer het gewenste drukniveau is bereikt.

Hottub hygiëne

De nieuwe MSpa-serie heeft een ingebouwd UVC-desinfectiemiddel dat meer dan 60 ziekteverwekkende micro-organismen en ziekteverwekkers kan doden terwijl alleen licht wordt gebruikt. Ozon doodt geuren en bacteriën. De MSpa hottub is uitgerust met een ingebouwde O3-ozongenerator. Het helpt bacteriën en Giardia, Cryptosporidium, parasieten, schimmels, schimmels en andere virussen en micro-organismen te doden. Het is 50 keer effectiever dan chloor en het effect is aanzienlijk sneller dan 3000 keer.

Buiten whirlpool met ozongenerator en UV-C systeem

Zorgvuldige hygiëne is de basisvoorwaarde voor meer plezier in de buitenwhirlpool. Trouw aan het motto ‘twee keer is beter’ werken in het MSpa Whirlpool Nest twee systemen hand in hand. Met black light, dat ongevaarlijk is voor de mens, zet het UV-C systeem microben razendsnel buiten werking. Er is ook een ozongenerator geïntegreerd. Hij voegt ozongas aan het water toe en doodt zo ziektekiemen en bacteriën, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar maak je geen zorgen, het is alleen actief als er niemand in het zwembad is.

Schoon zwembad zonder veel stress!

Voor ons is het reinigingsproces volkomen onschadelijk en zelfs heilzaam: de opblaasbare whirlpool zelf zorgt voor de onberispelijke waterkwaliteit die u van een verzorgde wellness-ervaring mag verwachten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en kunt achterover leunen en ontspannen.

https://www.youtube.com/watch?v=CISqSWLItUE

Anti-ijsvorming systeem

Vooral in het koude seizoen zal een whirlpool in de tuin je vele heerlijke uren bezorgen. Mocht de temperatuur echter onder de 0°C komen, dan is het belangrijk dat het water in het zwembad niet te veel afkoelt. Anders kan het bevriezen en beschadigen. Enerzijds biedt de meegeleverde opblaasbare hoes uitkomst. Maar er is nog meer aan de ingebouwde vorstbeveiligingstechniek: als de temperatuur onder de 1°C zakt, wordt het water direct weer opgewarmd tot 3°C. Dit zal helpen voorkomen dat het water bevriest. Het circulatiesysteem, pompen en leidingen worden gespaard. Dit betekent dat de whirlpool wintervast is en het hele jaar door uw beste wellnesspartner blijft.

Automatisch opgeblazen in 5 minuten!

Snel en eenvoudig op te zetten dankzij het M-ONE systeem. Als een hottub opblaasbaar is, ruikt het al snel naar werk. Maar maak je geen zorgen. Je hoeft de luchtpomp er niet meteen uit te trekken. Dankzij het M-ONE systeem blaast het Miweba MSpa Whirlpool Nest zichzelf moeiteloos en stressvrij op. Een druk op de knop is voldoende en binnen enkele minuten staat hij als bij toverslag op. Het geïntegreerde meetapparaat bewaakt het proces nauwkeurig. Zodra het ideale drukniveau is bereikt, stopt de luchttoevoer automatisch.

Jacuzzi met 104 dynamische Airjets

Het uitzicht op de tuin in de whirlpool is fantastisch. Het warme water toont zijn kalmerende werking. En een rustgevende massage maakt ontspanning perfect! Een 360 graden bubbelsysteem neemt dit deel van de tuinwhirlpool over. Uitgerust met 104 dynamische luchtmondstukken, geeft het u een verbazingwekkend aangenaam lichaamsgevoel. De MSpa-modellen zijn het beste bewijs: nog meer opblaasbare whirlpools kunnen veeleisende wellness dromen waarmaken. Ervaar het zelf!
Nest opbaasbare jacuzzi voor 2 personen - Kleine opblaasbare spa - www.ZitBadXL.nl

Filterherinneringssysteem in de buiten whirlpool

Hoe richt ik het zwembad in? Hoe kan ik het het beste gebruiken? En wat moet ik weten over schoonmaken?
Vragen die u zich zeker zult stellen voordat u een hottub koopt. Het Miweba MSpa Whirlpool Nest geeft zelf de antwoorden.
Het ultra slimme filtersysteem herinnerd jou schoon te maken of te vervangen
  • De constructie: dankzij Plug & Play is kinderspel.
  • De hygiëne: streng gecontroleerd door UV-C systeem en ozongenerator.
  • De reiniging: neemt de filterpomp over. Je krijgt zelfs minimaal één keer per week een herinnering om het filter te activeren of te reinigen.
    Zodat u zich kunt concentreren op de essentie – de aangename ontspanning!

Veilig en comfortabel zwemplezier!

Veilig staan ​​in plaats van schuiven. Dit is het motto van het Miweba MSpa Whirlpool Nest. Want alleen omdat de hottub opblaasbaar is, wil nog niet zeggen dat u het zonder een slipvaste vloer hoeft te doen. Het Antislip vloercoating en zitkussens voor een stevige grip. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort. Over comfort gesproken: de geïntegreerde zitkussens zijn ook nieuw in de 2021-serie. En zo comfortabel dat je niet meer wilt opstaan ​​als je buiten in de whirlpool zit.

Vanaf het begin lekker warm!

Nest Opbaasbare jacuzzi 2 personen - Kleine opblaasbare spa - bijzettafel en afdekhoes - www.ZitBadXL.nlWie kent het niet? Het gevoel van uitputting na een stressvolle werkweek. Wat zou daar troost bij kunnen bieden? Misschien een ontspannend wellness weekend? Ontspan bijvoorbeeld in de whirlpool in de tuin. En vergeet gewoon de drukte van alledag. Maar als de whirlpool buiten staat, dus niet in het dagelijkse gezichtsveld, heb je hem vaak niet meer op je scherm. Het kan dus gebeuren dat je vergeet hem op tijd aan te zetten om op te warmen.

Stel de starttijd 99 uur voor het baden in om energie te besparen!

Maar ook hier is een oplossing voor: Met de ingebouwde timer kan de starttijd tot 99 uur van tevoren worden gepland. Dus terwijl je nog haast hebt met je afspraken voor de laatste vrijdag, verwarmt je zwembad het water al voor je. En stipt voor het einde van de dag ontvangt hij je met de door jou ingestelde temperatuur. Zelfs een luxe wellness hotel kan je ontspanning niet beter plannen. Bovendien bespaar je met de timer ook nog eens energie!

MSpa Nest buitenwhirlpool met zekering

Als een bubbelbad buiten staat, kunnen bladeren, stof en soortgelijk vuil het water verontreinigen. Bescherming hiertegen wordt geboden door een geschikte zwembadafdekking, waarmee elk Miweba MSpa Whirlpool Nest wordt geleverd. In de 2021-serie zijn de bevestigingsgespen bijzonder scheurvast ontworpen. Hierdoor kan de afdekking aan het zwembad worden vastgemaakt en volledig worden afgedekt. Er kunnen dus geen dieren of kinderen in vallen. Met deze extra beveiliging kun je de whirlpool gemakkelijk in de tuin laten staan ​​als deze niet in gebruik is. Maar laten we eerlijk zijn: dat zal niet zo vaak gebeuren.

Ontspan ongestoord met een bijna geruisloze pomp!Nest opbaasbare jacuzzi 2 personen -opblaasbare spa in slecht 5 minuten opgeblazen - www.ZitBadXL.nl

Misschien hebt je deze ervaring al gehad in thermale baden: het bubbelen van de massagestralen is in principe hemels. Het wordt echter ook geassocieerd met een hoog geluidsniveau. Een feit dat volledige ontspanning in de weg staat. En een factor van onzekerheid als het gaat om het kopen van een hottub. Vanaf nu kun je dergelijke zorgen echter snel opzij zetten. De Miweba MSpa Whirlpool Nest doet het zonder veel lawaai. Zelfs in “bubble mode” wordt hij niet luider dan 70 dB. Een aangenaam achtergrondgeluid dat ook een ontspannend en meditatief effect kan hebben. Maar het is het beste om het zelf uit te proberen.

Inbegrepen accessoires: 

– Manometer

– Warmtebewarende vloermat

– 2x Filterpatronen + filterbasis

– Opblaasbaar deksel

– Adapter afvoerslang

– Opblaasslang

– Handleiding

– Spa bar

– Reparatieset (patches)

Opblaasbare jacuzzi 2 personen Nest 2 kopen

Helaas tijdelijk niet leverbaar

Alternatieve opblaasbare jacuzzi voor 2 personen

€514,99
€607,99
Op voorraad
Bol.com

10 Bespaartips op je energiekosten

Meest verkochte opblaasbare jacuzzi

2 reacties op “Opblaasbare jacuzzi 2 personen Nest 2

  1. Pingback: Verschil Jacuzzi, Hottub, Spa, Whirlpool of ZitBad? - ZitBadXL Kopen?

  2. Pingback: Opblaasbare Jacuzzi van de Action - ZitBadXL Kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *