Opblaasbare Jacuzzi 4 personen

Opblaasbare jacuzzi 4 personen - Zitbad voor Volwassenen - Zitbad XL kopen - www.ZitBadXL.nl

Opblaasbare Jacuzzi 4 personen

Een opblaasbare Jacuzzi 4 personen in de tuin was ooit een enorme luxe. Met verschillende opblaasbare jacuzzi modellen wordt dit een stuk makkelijker. Zo kun je het hele jaar door gebruik maken van de jacuzzi. Gebruik een verwarmt bubbelbad voor een totale ontspanning, zelf in de winter. Juist in het voor en najaar ervaar je de warmte nog meer.

Jacuzzi kopen

Wat is een jacuzzi eigenlijk? Een jacuzzi is een warm bubbelbad waar je heerlijke in kunt ontspannen. Ze noemen het ook wel een wellness ervaring.
De verwarring ontstaat doordat namen zoals hottub, whirlpool, spa en zitbad voor dezelfde bubbelbad beleving zorgen.

Wat wordt het een hottub, Jacuzzi of Spa?

Alle namen hebben eigenlijk dezelfde betekenis maar dat zie je wel vaker in de Nederlandse taal. Ook als je de betekenis opzoekt in Wikipedia kom je tot dezelfde conclusie dat het een bubbelbad is. Het zitbad is verwarmd op zo’n 37 á 38°C en waar je met meerdere personen in kan zitten. Onderin het bad wordt vervolgens lucht gepompt zodat er een stroming van luchtbellen ontstaan wat voor heerlijk wellness moment zorgt.

Verschil opblaasbare Jacuzzi en Hottub?

Wat zijn onderlinge verschillen tussen een jacuzzi en en een hottub? Zoals je zult merken zal de een het bubbelbad jacuzzi noemen en de andere noemt het een hottub. Jacuzzi was eigenlijk een handelsnaam van een fabrikant die bubbelbaden maakte. De hottubs worden benoemt als een zitbad van hout met een hout gestookte kachel die het water verwarmt.

Hottub opblaasbaar

Met de opkomst van de opblaas jacuzzi en hottubs is de verwarring van de naam nog groter geworden. Beide zijn bubbelbaden die opgeblazen worden door een elektrische luchtpomp. Vervolgens verbonden met een externe pomp die het water van het zitbad gaat verwarmen. De opblaasbare zitbaden zijn echt een trend geworden. Zo kun je thuis ook genieten van een luxe bad en heb je dichtbij je eigen wellness moment wanneer jij daar zin in hebt.
€349,00
Helaas geen voorraad
Bol.com
€999,00
Helaas geen voorraad
Bol.com
€689,00
€699,00
Helaas geen voorraad
Bol.com

Betaalbare Jacuzzi 4 personen

Wie thuis de luxe van een vakantie wil ervaren denkt al snel aan een spa in de tuin.
Hoewel een spa veel duurder is zijn er tegenwoordig goedkopere oplossingen. De opblaasbare jacuzzi is een betaalbare spa waar je met 4 personen heerlijk in kan bubbelen. Het voordeel van een opblaasbare jacuzzi is de lage aanschaf prijs in vergelijking met een vaste spa in je tuin. Daarnaast is een opblaas spa makkelijk en snel op te zetten en weer weg te halen. Je zet hem neer wanneer je de spa gebruikt en ruimt hem ook weer snel op. Doordat de jacuzzi opblaasbaar is neemt hij ook weinig ruimte in beslag. Wat veel mensen dan ook niet weten is, dat het verbruik van een opblaasbare spa ook goedkoper is met energiekosten.

Hottub of Jacuzzi bad?

Zodoende is de handelsnaam van de fabrikant. Jacuzzi is een merknaam geworden voor een bubbelbad. Hoewel de naam jacuzzi niet commercieel gebruikt mag worden maar wel de bekendheid heeft. Vandaar dat er diverse benoemingen nu voor een jacuzzi zijn gekomen zoals; hottub, whirlpool, spa en zitbad. Het blijft verwarrend maar het doel is hetzelfde.

Tips: Opblaasbare jacuzzi 4 personen kopen

Waar moet je eigenlijk op letten bij de aankoop van een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen? Ondanks alle info die we je geven op ZitBadXL blijft de keus lastig om uit de vele modellen opblaasbare hottubs je keuze te maken. Toch zijn een aantal vragen die je jezelf moet stellen om een juiste keuze te maken. Waar moet je rekening mee houden als je een jacuzzi koopt, we geven je tips.
Om teleurstellingen te voorkomen stel jezelf de volgende vragen:
 1. Met hoeveel personen wil je in de Jacuzzi zitten:
  Elke jacuzzi heeft ruimte voor een maximaal aantal personen, dat is aangegeven in de beschrijving van de jacuzzi.
  Bedenk wel als een jacuzzi voor 4 personen beschrijft, dat het voor maximaal 4 personen is. De leverancier gaat er vanuit dat het geen 4 volwassen zijn maar 2 volwassen en 2 kinderen. Het kan voor jou met 4 personen wel eens te krap zijn. Calculeer dit in mocht je tot aankoop overgaan.
  Ons advies: Kies dan liever een ruimere jacuzzi voor meer personen om teleurstelling te voorkomen.
 2. Met welk doel koop je een jacuzzi: Gezondheid, ontspanning of voor de fun?
  Elke jacuzzi heeft wel een aantal airjets waarbij je lekker mee kan bubbelen, maar er kan meer. Koop je een jacuzzi slecht voor ontspanning of voor de fun dan zal het aantal bubbels niet de doorslag geven. Je kunt heerlijk ontspannen gaan liggen en je laten verwennen door het kolkende water om je heen. Maar heb je wel een last van je rug, armen of benen, dan zijn massagestralers met hydrojets een uitkomst. Deze massagestralen zorgen voor harde stralen die je spieren masseren en de bloedsomloop activeren. Weet wel dat vaak alleen de grotere jacuzzi’s meer bubbels hebben dan de wat kleinere.

Opblaasbare Jacuzzi 4 personen dit heb je nodig!

 1. Zoutwatersysteem of chloorwatersysteem: Desinfecteren met zout of chloor, wat is het verschil?
  Hou je van een zwembad lucht of niet? Als wel eens in een zwembad bent geweest ruikt het vaak naar chloor. Het zorgt ervoor dat er geen schadelijke bacteriën in het water komen om veilig te kunnen bubbelen. Zo gaat het ook in je spa. Er zijn speciale drijvers waar je de chloortabletten in stopt. Deze drijft rond om de chloor te verspreiden. Daarnaast is er ook een zoutwatersysteem wat een stuk natuurlijker aanvoelt en het water zachter aanvoelt.
 2. Lichtshow onder water: Een romantische touch of een disco, het kan gewoon!
  Verlichting in je bubbelbad kan zorgen voor een gezellige sfeer onder water. De ene keer wil je ZEN zijn en de andere bouw je een feestje met een variabel lichtshow. Er is veel mogelijk.
 3. Wifi of handbediening: 
  Het is mogelijk dat je de jacuzzi gewoon met het bedieningspaneel bediend zoals je misschien ook zou verwachten. Met een handig touchscreen bedien je alles in een overzicht maar dat kan op sommige modellen ook via een app. Mobiele telefoons hebben in veel gevallen geen last meer van water, dus en app is niet eens zo gek. Je kunt de bubbels, verwarming en het licht makkelijk aanpassen.
 4. Voor welk model kies jij:
  Kies je voor een rond model, een vierkant model of een zes hoekig model of een langwerpige model.
  Dan zijn de hoogtes ook nog variabel. Er zijn lage instap modellen of juist met hogere zijwanden. genoeg te kiezen.
 5. Is de kleur echt belangrijk:
  Niet voor iedereen is de kleur het allerbelangrijkste maar heb je een moderne tijd waar kleur wel gewenst is dan moet je keuzes maken.
  Heb je net besloten dat je uit bovenstaande punten bent gekomen dan is de jacuzzi niet in de juiste kleur. Kortom genoeg om over na te denken.

We hopen je met bovenstaande punten een aantal tips te hebben gegeven om je keuze duidelijker te maken.

Hoeveel verbruikt een Jacuzzi voor 4 personen aan stroom?

Stroomverbruik opblaasbare jacuzzi is een van de onderdelen die je wel moet overwegen bij het aanschaffen van een hottub.
Jacuzzi’s en hottubs zijn enorme energieverbruikers. Het grootste deel van het energieverbruik bestaat uit verwarming en schoon water. De gemiddelde buitentemperatuur is 15 graden, de gemiddelde watertemperatuur is ongeveer 38 graden en het jaarlijkse stroomverbruik is 2006 kWh

Stroomverbruik opblaasbare jacuzzi 4 personen

Lay-Z Spa Tahiti jacuzzi 4 - 6 Persoons Opblaasbare Spa met LED - www.ZitBadXL.nlBen je in het bezit van een opblaasbare jacuzzi, of denk je erover om er eentje aan te schaffen?
Dan moet je hiervan op de hoogte zijn!
Een opblaasbare jacuzzi is een geweldige manier om te ontspannen of samen door te brengen met vrienden of familie.
Maar als je denkt aan het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi, denk je misschien meteen: “Hoe hoog zijn de energiekosten?”.
Dit is grotendeels afhankelijk van hoe en wanneer je de het bubbelbad gebruikt en waar hij staat.
We hebben goed nieuws: het energieverbruik van een opblaasbare jacuzzi is lager dan dat van een standaard jacuzzi.

Welke Jacuzzi kies jij?

Wordt het toch een andere voor meer of minder personen:

 1. Romantische Jacuzzi 2 personen
 2. Jacuzzi 3 personen
 3. Familie Jacuzzi 4 personen
 4. Jacuzzi 5 personen
 5. Jacuzzi 6 personen
 6. Vrienden Jacuzzi 7 personen

Een reactie op “Opblaasbare Jacuzzi 4 personen

 1. Pingback: Verschil Jacuzzi, Hottub, Spa, Whirlpool of ZitBad? - ZitBadXL Kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *