Opblaasbare jacuzzi 6 personen voor buiten

Opblaasbare jacuzzi 6 personen voor buiten - BathTub, hottub, whirlpool, spa en zitbad - www.ZitBadXL.nl

Opblaasbaar ligbad voor 6 personen kopen!

Hou je wel van lekker bubbelen met je vrienden in de tuin, dan is een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen een geweldige ervaring.
Een opblaasbaar ligbad voor thuis is onmisbaar voor jou, je partner en je vrienden. Heerlijk ontspannen bubbelen na je werk in een goed gevuld bad met airjets. Voel de warmte op je afkomen zodra je het bubbelbad stapt, dat wil jij toch ook?

Opblaasbare jacuzzi voor 6 personen

Een luxe spa is gemaakt van hoogwaardig PVC, waardoor het geschikt is voor watertemperaturen tot 45 graden Celsius en goed bestand is tegen badschuim, badolie en badzout. Verder is een luxe opblaasbare jacuzzi uitgerust met bubbelstralen om van een heerlijke massage te genieten.
Beleef een jaar rond een geweldige bubbel ervaring alleen met je geliefde, familie of vrienden. Ook in het voorjaar een najaar is een bubbelbad genieten. Net een beetje meer koud in de buitenlucht maakt de jacuzzi nog aangenamer.

Jacuzzi voor 6 personen buiten in de tuin

Wie droomt er niet van bubbelen in de tuin? Ontspan van de bubbels in warm water. Je kunt er op verschillende manieren van genieten. Na een drukke dag of week komt je tot rust in uw eigen bubbelbad. Romantische bubbels worden begeleid door geweldige muziek en een glas wijn. Nodig je vrienden uit om mooie verhalen met elkaar te delen en een heerlijke cocktail te drinken.

Outdoor opblaas jacuzzi 6 personen

Geniet het hele jaar door van uw eigen spa in uw eigen tuin. Het kan in de zomer in de open lucht en in de winter onder een afdak of overkapping. In de zomer zet je de temperatuur van de jacuzzi lager omdat het buiten al warm genoeg is. Maar in de herfst zou het leuk zijn als je onder water zou kunnen blijven. De temperatuur is eenvoudig aan te passen aan elk seizoen. Ook tijdens de wintermaanden kunt u een duik nemen in uw hottub. Neem enkele voorzorgsmaatregelen en blijf bij voorkeur in een bubbelbad.

6 persoons Bubbelbad met jets

Welke jacuzzi ga jij kopen? Wordt het een basic spa, of ga je in een ander tempo naar bubbels? U wilt massagestralen, maar waar en hoeveel? Heb je liever zitkussens met dikkere wanden in je bad of zijsteunen om drankjes op te bergen? Neem ‘s avonds een bubbelbad voor meer comfort. Maar als je met een groep vrienden een poolparty geeft, kan de geïntegreerde box ook prima werken. Welke vorm zou jij kiezen, rond, vierkant of hoekig? Wat is een mooie kleur? Er zijn veel mogelijkheden om uw jacuzzi uit te breiden met accessoires. Houd hier rekening mee bij de aankoop.

Jacuzzi 6 personen prijs

U wilt een bubbelbad kopen, maar u weet nog steeds niet wat u moet doen? Logisch want het aanbod is groot. Kies uit jacuzzimerken zoals Netspa, Bestway, Intex en meer om er zeker van te zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt. Het hangt ook af van met hoeveel mensen u het bad deelt. Koop je een grote, dan biedt deze meer mogelijkheden en opties. Bij een luxere jacuzzi zijn de accessoires al geïntegreerd, of u kiest voor een romantische kleine jacuzzi.

Opblaasbare jacuzzi opzetten

Opblaasbare Jacuzzi 6 personen kopen

Een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen kopen doe je niet elke dag. Wat is een goede jacuzzi? Waar moet je op letten bij het kopen van een jacuzzi? Is de 6-persoons jacuzzi voldoende voor 6 volwassenen? Wat zijn massage jets? Kies je voor de hygiëne voor zouttabletten of chloortabletten? We kunnen veel vragen beantwoorden.

De 10 voordelen van een opblaasbare jacuzzi?

 1. Snel opblazen: Met enkele minuten een heerlijk warm bad.
 2. Warmtebron: Verlichting voor gewrichten en spieren.
 3. Comfortabel: Het ligt veel zachter dan een gewoon ligbad.
 4. Anti stress met jets: Optimale ontspanning.
 5. Lichamelijk: Stimuleert bloescirculatie.
 6. Hygiëne: Weinig onderhoud nodig.
 7. Opruimen: Neemt weinig ruimte in beslag.
 8. Gemak: Inclusief een elektrische pomp en afvoerslang.
 9. Luxe voor thuis: Heerlijk ontspannen thuis komen.
 10. Relaxen: Het hele jaar genieten.

Waarom een jacuzzi kopen?

In tegenstelling tot een badkuip kun je in een jacuzzi tot zes maanden lang hetzelfde water gebruiken. Dat komt omdat het dag en nacht wordt gezuiverd en gefilterd. Je bespaart veel water en de natuur zal je dankbaar zijn! Om energie te besparen is het bovendien het hele jaar door warm.

Hoe blaas je een jacuzzi op voor 6 personen?

De meeste opblaasbare jacuzzi’s blaas je eenvoudig op met een filterpomp, zodat je niet zelf voor de pomp hoeft te zorgen. Plaats het opblaasventiel op de wand van de jacuzzi en sluit de opblaasslang hierop aan. Sluit het andere uiteinde van de opblaasslang aan op de filterpomp.

Is een jacuzzi goed voor de gezondheid?

Een half uur in een bubbelbad is niet alleen leuk maar ook heel ontspannend. Het is ook nog eens gezond en kan wonderen doen voor je lichaam! Warm water verlicht spier- en gewrichtspijn, terwijl massage met een hydrojet de bloedcirculatie verbetert. Je spieren ontspannen en je voelt je goed over jezelf.
Het is bewezen dat warmte je goed is voor je lichaam daarbij heeft het een positief effect op het hart- en vaatstelsel en op het glucosemetabolisme.

Hoe lang mag je in een jacuzzi zitten?

Het warme water is goed voor je lichaam en geest. Ga je dagelijks in de jacuzzi dan is de kans dat je huis schraler wordt en dat kan zorgen voor huid irritatie. Maar ga je niet dagelijks kan je huid herstellen en is het een heerlijk relaxen. Maak je gebruik van massage jets is het aan te raden geen uren op je rug te laten stralen. Dan is de kans aanwezig dat je spieren overbelast raken met als gevolg spierpijn. Het wordt aanbevolen om de jets een half uur aan te laten staan. Bij normaal gebruik heeft het juist positieve effecten op jezelf, je lichaam en geest.

Hoe lang duurt het voor een jacuzzi warm is?

Houd rekening met een opwarmtijd van ongeveer 5 tot 10 uur. Na een paar uur kunt je genieten van de heerlijk warme jacuzzi. Wil je het jacuzziwater opwarmen tot rond de 40°C dan heb je echt een paar uur nodig. Het advies is daarom ook om je jacuzzi niet uit te zetten tussendoor wanneer deze niet wordt gebruikt. houdt de deksel op de jacuzzi en het water blijft op temperatuur.

Kan je een jacuzzi uitzetten in de winter?

Het lijkt ook logisch om de jacuzzi uit te zetten aangezien je hem niet gebruikt, maar we raden je aan om hem aan te laten en het water erin te laten om bevriezing te voorkomen. Als u de spa toch wilt sluiten, zorg er dan voor dat al het water eruit is om bevriezing te voorkomen. Door hem aan te laten staan, verbruikt je uiteindelijk minder energie dan het water weer helemaal op te warmen tot 38 °C. Dit geldt vooral als je de hottub dagelijks gebruikt.

Wat zijn de 6 nadelen van een jacuzzi?

 1. Aanschafprijs: variabel tussen de 400 en 2000,-.
 2. Stroomrekening: Houdt rekening met je stroomverbruik.
 3. Goedkope jacuzzi: hoger stroom verbruik.
 4. Energiezuinig: Slechte thermische isolatie, hoger verbruik.
 5. Hygiëne: gebruik chloor of zout.
 6. Schoon water: ververs water 2 tot 3 per jaar.
 7. Geluidsoverlast: Gebruik je jets dat maakt het herrie.
 8. Dagelijks in bad: vetlaag van je huid neemt af gevolg huidirritatie.
 9. Bacteriën: 4 uur per dag filteren en wekelijks vervangen.

Hoeveel uur moet een jacuzzi filteren?

De jacuzzi moet 4 uur per dag worden gefilterd. Dit wordt automatische verdeeld door de het apparaat zelf, zodat deze 2 uur overdag en 12 uur na de andere 2 uur werkt. Als het water afkoelt, gaat de jacuzzi ook automatisch opwarmen.

Is jacuzzi goed voor hernia?

Denk aan mensen met spier- of gewrichtspijn (bijvoorbeeld door een operatie), mensen met reuma, mensen met een spierziekte of hernia en mensen in een rolstoel. Ook ademhalings- en hartpatiënten hebben baat bij hydrotherapie. De extra druk kan de bloedsomloop in de longen verbeteren. Bron: Blog Bubbelkoning – Hydrotherapie in je jacuzzi aan huis: genees & ontspan

Hoe moet je een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen leeg laten lopen?

Je kunt het water weg laten lopen door het hele ventiel los te draaien. Zo loopt je opblaasbare jacuzzi helemaal leeg. Daarna kun je hem drogen met de een föhn (koele lucht) of een handdoek. Opruimen van je jacuzzi zorgt ervoor dat je er lang plezier van kunt hebben. Een laagje talkpoeder kun je strooien om eventueel achtergebleven vochtplekken zodat schimmel geen kans heeft.

Intex opblaasbare jacuzzi afbouwen

Lees ook:

Wat zijn de beste jacuzzi’s voor 6 personen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *