Opblaasbare Jacuzzi voordelen en nadelen!

Opblaasbare Jacuzzi voordelen en nadelen - Bubbelbad in je tuin - www.ZitBadXL.nl

Opblaasbare Jacuzzi vierkant

Een opblaasbare Jacuzzi voor 2,3,4,5,6 of meer personen kopen voor in de tuin. Haal de luxe in huis en verwen jezelf, familie en vrienden met een heerlijke wellness moment. Met verschillende opblaasbare jacuzzi modellen wordt dit een stuk makkelijker. Zo kun je het hele jaar door gebruik maken van de jacuzzi. Gebruik een verwarmt bubbelbad voor een totale ontspanning, zelf in de winter. Juist in het voor en najaar ervaar je de warmte nog meer.

Opblaasbare jacuzzi met zitjes

Een luxe spa is gemaakt van hoogwaardig PVC, waardoor het geschikt is voor watertemperaturen tot 45 graden Celsius en goed bestand is tegen badschuim, badolie en badzout. Verder is een luxe opblaasbare jacuzzi uitgerust met bubbelstralen om van een heerlijke massage te genieten.
Beleef een jaar rond een geweldige bubbel ervaring alleen met je geliefde, familie of vrienden. Ook in het voorjaar een najaar is een bubbelbad genieten. Net een beetje meer koud in de buitenlucht maakt de jacuzzi nog aangenamer.

Bestway Jacuzzi voor buiten in de tuin

Wie droomt er niet van bubbelen in de tuin? Ontspan van de bubbels in warm water. Je kunt er op verschillende manieren van genieten. Na een drukke dag of week komt je tot rust in uw eigen bubbelbad. Romantische bubbels worden begeleid door geweldige muziek en een glas wijn. Nodig je vrienden uit om mooie verhalen met elkaar te delen en een heerlijke cocktail te drinken.

Outdoor opblaas jacuzzi Netspa

Geniet het hele jaar door van uw eigen spa in uw eigen tuin. Het kan in de zomer in de open lucht en in de winter onder een afdak of overkapping. In de zomer zet je de temperatuur van de jacuzzi lager omdat het buiten al warm genoeg is. Maar in de herfst zou het leuk zijn als je onder water zou kunnen blijven. De temperatuur is eenvoudig aan te passen aan elk seizoen. Ook tijdens de wintermaanden kunt u een duik nemen in uw hottub. Neem enkele voorzorgsmaatregelen en blijf bij voorkeur in een bubbelbad.

Bubbelbad met massage jets

Welke jacuzzi ga jij kopen? Wordt het een basic spa, of ga je in een ander tempo naar bubbels? U wilt massagestralen, maar waar en hoeveel? Heb je liever zitkussens met dikkere wanden in je bad of zijsteunen om drankjes op te bergen? Neem ‘s avonds een bubbelbad voor meer comfort. Maar als je met een groep vrienden een poolparty geeft, kan de geïntegreerde box ook prima werken. Welke vorm zou jij kiezen, rond, vierkant of hoekig? Wat is een mooie kleur? Er zijn veel mogelijkheden om uw jacuzzi uit te breiden met accessoires. Houd hier rekening mee bij de aankoop.

Intex jacuzzi prijs

U wilt een bubbelbad kopen, maar u weet nog steeds niet wat u moet doen? Logisch want het aanbod is groot. Kies uit jacuzzi merken zoals Netspa, Bestway, Intex en meer om er zeker van te zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt. Het hangt ook af van met hoeveel mensen u het bad deelt. Koop je een grote, dan biedt deze meer mogelijkheden en opties. Bij een luxere jacuzzi zijn de accessoires al geïntegreerd, of u kiest voor een romantische kleine jacuzzi.

Opblaasbare jacuzzi rond opzetten

Opblaasbare Jacuzzi aanbieding

Een opblaasbare jacuzzi voor personen kopen doe je niet elke dag. Wat is een goede jacuzzi? Waar moet je op letten bij het kopen van een jacuzzi? Voor hoeveel personen is het? Wat is een airjets? Kies je voor de hygiëne voor zouttabletten of chloortabletten? We kunnen veel vragen beantwoorden.

De 10 voordelen van een opblaasbare jacuzzi?

 1. Snel opblazen: Met enkele minuten een heerlijk warm bad.
 2. Warmtebron: Verlichting voor gewrichten en spieren.
 3. Comfortabel: Het ligt veel zachter dan een gewoon ligbad.
 4. Anti stress met jets: Optimale ontspanning.
 5. Lichamelijk: Stimuleert bloescirculatie.
 6. Hygiëne: Weinig onderhoud nodig.
 7. Opruimen: Neemt weinig ruimte in beslag.
 8. Gemak: Inclusief een elektrische pomp en afvoerslang.
 9. Luxe voor thuis: Heerlijk ontspannen thuis komen.
 10. Relaxen: Het hele jaar genieten.

Waarom een jacuzzi kopen?

In tegenstelling tot een badkuip kun je in een jacuzzi tot zes maanden lang hetzelfde water gebruiken. Dat komt omdat het dag en nacht wordt gezuiverd en gefilterd. Je bespaart veel water en de natuur zal je dankbaar zijn! Om energie te besparen is het bovendien het hele jaar door warm.

Hoe blaas je een jacuzzi op?

De meeste opblaasbare jacuzzi’s blaas je eenvoudig op met een filterpomp, zodat je niet zelf voor de pomp hoeft te zorgen. Plaats het opblaasventiel op de wand van de jacuzzi en sluit de opblaasslang hierop aan. Sluit het andere uiteinde van de opblaasslang aan op de filterpomp.

Is een jacuzzi goed voor de gezondheid?

Een half uur in een bubbelbad is niet alleen leuk maar ook heel ontspannend. Het is ook nog eens gezond en kan wonderen doen voor je lichaam! Warm water verlicht spier- en gewrichtspijn, terwijl massage met een hydrojet de bloedcirculatie verbetert. Je spieren ontspannen en je voelt je goed over jezelf.
Het is bewezen dat warmte je goed is voor je lichaam daarbij heeft het een positief effect op het hart- en vaatstelsel en op het glucosemetabolisme.

Hoe lang mag je in een jacuzzi zitten?

Het warme water is goed voor je lichaam en geest. Ga je dagelijks in de jacuzzi dan is de kans dat je huis schraler wordt en dat kan zorgen voor huid irritatie. Maar ga je niet dagelijks kan je huid herstellen en is het een heerlijk relaxen. Maak je gebruik van massage jets is het aan te raden geen uren op je rug te laten stralen. Dan is de kans aanwezig dat je spieren overbelast raken met als gevolg spierpijn. Het wordt aanbevolen om de jets een half uur aan te laten staan. Bij normaal gebruik heeft het juist positieve effecten op jezelf, je lichaam en geest.

Hoe lang duurt het voor een jacuzzi warm is?

Houd rekening met een opwarmtijd van ongeveer 5 tot 10 uur. Na een paar uur kunt je genieten van de heerlijk warme jacuzzi. Wil je het jacuzziwater opwarmen tot rond de 40°C dan heb je echt een paar uur nodig. Het advies is daarom ook om je jacuzzi niet uit te zetten tussendoor wanneer deze niet wordt gebruikt. houdt de deksel op de jacuzzi en het water blijft op temperatuur.

Kan je een jacuzzi uitzetten in de winter?

Het lijkt ook logisch om de jacuzzi uit te zetten aangezien je hem niet gebruikt, maar we raden je aan om hem aan te laten en het water erin te laten om bevriezing te voorkomen. Als u de spa toch wilt sluiten, zorg er dan voor dat al het water eruit is om bevriezing te voorkomen. Door hem aan te laten staan, verbruikt je uiteindelijk minder energie dan het water weer helemaal op te warmen tot 38 °C. Dit geldt vooral als je de hottub dagelijks gebruikt.

Wat zijn de 9 nadelen van een jacuzzi?

 1. Aanschafprijs: variabel tussen de 400,- en 1500,-.
 2. Stroomrekening: Houdt rekening met je stroomverbruik.
 3. Goedkope jacuzzi: hoger stroom verbruik.
 4. Energiezuinig: Slechte thermische isolatie, hoger verbruik.
 5. Hygiëne: gebruik chloor of zout.
 6. Schoon water: ververs water 2x tot 3x per jaar.
 7. Geluidsoverlast: Gebruik je airjets dat maakt het herrie.
 8. Dagelijks in bad: vetlaag van je huid neemt af gevolg huidirritatie.
 9. Bacteriën: 4 uur per dag filteren en wekelijks vervangen.

Hoeveel uur moet een jacuzzi filteren?

De jacuzzi moet 4 uur per dag worden gefilterd. Dit wordt automatische verdeeld door de het apparaat zelf, zodat deze 2 uur overdag en 12 uur na de andere 2 uur werkt. Als het water afkoelt, gaat de jacuzzi ook automatisch opwarmen.

Is jacuzzi goed voor hernia?

Denk aan mensen met spier- of gewrichtspijn (bijvoorbeeld door een operatie), mensen met reuma, mensen met een spierziekte of hernia en mensen in een rolstoel. Ook ademhalings- en hartpatiënten hebben baat bij hydrotherapie. De extra druk kan de bloedsomloop in de longen verbeteren. Bron: Blog Bubbelkoning – Hydrotherapie in je jacuzzi aan huis: genees & ontspan

Hoe moet je een opblaasbare jacuzzi leeg laten lopen?

Je kunt het water weg laten lopen door het hele ventiel los te draaien. Zo loopt je opblaasbare jacuzzi helemaal leeg. Daarna kun je hem drogen met de een föhn (koele lucht) of een handdoek. Opruimen van je jacuzzi zorgt ervoor dat je er lang plezier van kunt hebben. Een laagje talkpoeder kun je strooien om eventueel achtergebleven vochtplekken zodat schimmel geen kans heeft.

Intex opblaasbare jacuzzi afbouwen

 

Wat zijn de beste jacuzzi’s?

Jacuzzi kopen

Wat is een jacuzzi eigenlijk? Een jacuzzi is een warm bubbelbad waar je heerlijke in kunt ontspannen. Ze noemen het ook wel een wellness ervaring.
De verwarring ontstaat doordat namen zoals hottub, whirlpool, spa en zitbad voor dezelfde bubbelbad beleving zorgen.

Wat wordt het een hottub, Jacuzzi of Spa?

Alle namen hebben eigenlijk dezelfde betekenis maar dat zie je wel vaker in de Nederlandse taal. Ook als je de betekenis opzoekt in Wikipedia kom je tot dezelfde conclusie dat het een bubbelbad is. Het zitbad is verwarmd op zo’n 37 á 38°C en waar je met meerdere personen in kan zitten. Onderin het bad wordt vervolgens lucht gepompt zodat er een stroming van luchtbellen ontstaan wat voor heerlijk wellness moment zorgt.

 

Verschil opblaasbare Jacuzzi en Hottub?

Wat zijn onderlinge verschillen tussen een jacuzzi en en een hottub? Zoals je zult merken zal de een het bubbelbad jacuzzi noemen en de andere noemt het een hottub. Jacuzzi was eigenlijk een handelsnaam van een fabrikant die bubbelbaden maakte. De hottubs worden benoemt als een zitbad van hout met een hout gestookte kachel die het water verwarmt.

 

Hottub opblaasbaar

Met de opkomst van de opblaas jacuzzi en hottubs is de verwarring van de naam nog groter geworden. Beide zijn bubbelbaden die opgeblazen worden door een elektrische luchtpomp. Vervolgens verbonden met een externe pomp die het water van het zitbad gaat verwarmen. De opblaasbare zitbaden zijn echt een trend geworden. Zo kun je thuis ook genieten van een luxe bad en heb je dichtbij je eigen wellness moment wanneer jij daar zin in hebt.

Opblaasbare jacuzzi kopen

Waar moet je eigenlijk op letten bij de aankoop van een opblaasbare jacuzzi ? Ondanks alle info die we je geven op ZitBadXL blijft de keus lastig om uit de vele modellen opblaasbare hottubs je keuze te maken. Toch zijn een aantal vragen die je jezelf moet stellen om een juiste keuze te maken. Waar moet je rekening mee houden als je een jacuzzi koopt, we geven je tips.
Om teleurstellingen te voorkomen stel jezelf de volgende vragen:
 1.  Met hoeveel personen wil je in de Jacuzzi zitten:
  Elke jacuzzi heeft ruimte voor een maximaal aantal personen, dat is aangegeven in de beschrijving van de jacuzzi.
  Bedenk wel als een jacuzzi bijvoorbeeld 4 personen beschrijft, dat het voor maximaal 4 personen is. De aanbieder gaat er dan vanuit dat het geen 4 volwassen zijn maar 2 volwassen en 2 kinderen. Het kan voor jou met 4 personen wel eens te krap zijn. Calculeer dit in mocht je tot aankoop overgaan.
  Tip: Kies dan liever een ruimere jacuzzi voor meer personen om teleurstelling te voorkomen.
 2. Met welk doel koop je een jacuzzi: Gezondheid, ontspanning of voor de fun?
  Elke jacuzzi heeft wel een aantal airjets waarbij je lekker mee kan bubbelen, maar er kan meer. Koop je een jacuzzi slecht voor ontspanning of voor de fun dan zal het aantal bubbels niet de doorslag geven. Je kunt heerlijk ontspannen gaan liggen en je laten verwennen door het kolkende water om je heen. Maar heb je wel een last van je rug, armen of benen, dan zijn massagestralers met hydrojets een uitkomst. Deze massagestralen zorgen voor harde stralen die je spieren masseren en de bloedsomloop activeren. Weet wel dat vaak alleen de grotere jacuzzi’s meer bubbels hebben dan de wat kleinere.

Opblaasbare Jacuzzi dit heb je nodig!

 1. Zoutwatersysteem of chloorwatersysteem: Desinfecteren met zout of chloor, wat is het verschil?
  Hou je van een zwembad lucht of niet? Als wel eens in een zwembad bent geweest ruikt het vaak naar chloor. Het zorgt ervoor dat er geen schadelijke bacteriën in het water komen om veilig te kunnen bubbelen. Zo gaat het ook in je spa. Er zijn speciale drijvers waar je de chloortabletten in stopt. Deze drijft rond om de chloor te verspreiden. Daarnaast is er ook een zoutwatersysteem wat een stuk natuurlijker aanvoelt en het water zachter aanvoelt.
 2. Lichtshow onder water: Een romantische touch of een disco, het kan gewoon!
  Verlichting in je bubbelbad kan zorgen voor een gezellige sfeer onder water. De ene keer wil je ZEN zijn en de andere bouw je een feestje met een variabel lichtshow. Er is veel mogelijk.
 3. Wifi of handbediening: 
  Het is mogelijk dat je de jacuzzi gewoon met het bedieningspaneel bediend zoals je misschien ook zou verwachten. Met een handig touchscreen bedien je alles in een overzicht maar dat kan op sommige modellen ook via een app. Mobiele telefoons hebben in veel gevallen geen last meer van water, dus en app is niet eens zo gek. Je kunt de bubbels, verwarming en het licht makkelijk aanpassen.
 4. Voor welk model kies jij:
  Kies je voor een rond model, een vierkant model of een zes hoekig model of een langwerpige model.
  Dan zijn de hoogtes ook nog variabel. Er zijn lage instap modellen of juist met hogere zijwanden. genoeg te kiezen.
 5. Is de kleur echt belangrijk:
  Niet voor iedereen is de kleur het allerbelangrijkste maar heb je een moderne tijd waar kleur wel gewenst is dan moet je keuzes maken.
  Heb je net besloten dat je uit bovenstaande punten bent gekomen dan is de jacuzzi niet in de juiste kleur. Kortom genoeg om over na te denken.

We hopen je met bovenstaande punten een aantal tips te hebben gegeven om je keuze duidelijker te maken.

Hoeveel verbruikt een Jacuzzi aan stroom?

Stroomverbruik opblaasbare jacuzzi is een van de onderdelen die je wel moet overwegen bij het aanschaffen van een hottub.
Jacuzzi’s en hottubs zijn enorme energieverbruikers. Het grootste deel van het energieverbruik bestaat uit verwarming en schoon water. De gemiddelde buitentemperatuur is 15 graden, de gemiddelde watertemperatuur is ongeveer 38 graden en het jaarlijkse stroomverbruik is 2006 kWh

Wat kost een opblaasbare jacuzzi aan stroom?

Lay-Z Spa Tahiti jacuzzi 4 - 6 Persoons Opblaasbare Spa met LED - www.ZitBadXL.nlBen je in het bezit van een opblaasbare jacuzzi, of denk je erover om er eentje aan te schaffen?
Dan moet je hiervan op de hoogte zijn!
Een opblaasbare jacuzzi is een geweldige manier om te ontspannen of samen door te brengen met vrienden of familie. Maar als je denkt aan het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi, denk je misschien meteen: “Hoe hoog zijn de energiekosten?”.
Dit is grotendeels afhankelijk van hoe en wanneer je de het bubbelbad gebruikt en waar hij staat.
We hebben goed nieuws: het energieverbruik van een opblaasbare jacuzzi is lager dan dat van een standaard jacuzzi.

Wat verbruikt een opblaasbare jacuzzi?

Voor een opblaasbare jacuzzi van 1000 liter die je gemiddeld 3x per week gebruikt, moet je berekenen dat je 6,60 kWh per dag of 1 EUR per dag aan elektriciteit verbruikt. Dit komt overeen met een jaarlijkse elektriciteitsrekening van 365 euro.

Welke Jacuzzi kies jij?

Wordt het toch Jacuzzi voor meer of minder personen:

 1. Romantische Jacuzzi 2 personen
 2. Jacuzzi 3 personen
 3. Familie Jacuzzi 4 personen
 4. Jacuzzi 5 personen
 5. Jacuzzi 6 personen
 6. Vrienden Jacuzzi 7 personen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *