Opvouwbaar babybadje wat is de beste?

Babybadje Kopen met standaard - Kinderbadje - www.ZitBadXL.nl

Wat is het beste babybadje?

Opvouwbaar babybadje kopen, welke is de beste? Waar moet je op letten bij het kopen van een opvouwbaar babybadje? Wat is eigenlijk een babybadje? Een babybadje is een kleine badkuip waar je kindje in komt te liggen. Het badje neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast snel op te vouwen. Het opvouwbare babybadje is voorgevormd, soms half rond maar in ieder heerlijk comfortabel. Voor de jonge ouders een must om te hebben om hun pasgeboren baby een fijn en veilig gevoel te geven. Verkrijgbaar in vele modellen, uitvoeringen en kleuren. Wat wordt jou keuze?

Heb je een opvouwbaar babybad nodig?

Een opvouwbaar babybadje is een handig hulpmiddel wat niet mag ontbreken bij de aanschaf van je babykamer. Zelfs de beste kraamhulpen kunnen niet zonder babybadje. Je hebt namelijk letterlijk je handenvol aan je pas geboren kindje. In een badje kun je een hand vrij maken om je kindje te wassen. Met de andere hand ondersteun het hoofdje en zorg je ervoor dat het kopie niet onder water zakt. Het beste is om je baby niet dagelijks in bad te doen maar om de dag. Te vaak in bad zorgt ervoor dat ze kunnen uitdrogen, let daar goed op! Het wassen met zeep zorgt ervoor dat de baby teveel verschraalt. De huid van baby’s moet juist wat vet blijven. Zorg naar een lekker badje dat je jou kindje weer lekker insmeert met olie. Zo blijft het huidje lekker soepel.

Voordeel van een opvouwbaar babybadje

Er zijn 2 hulpstukken om je kindje in te wassen namelijk de bademmer en het babybadje. De ouderwetse bademmer die je misschien wel kent is hoog en erg smal. Je baby zal het als veilig ervaren aangezien het de buik van de moeder nabootst. Daarentegen heb je in een bademmer veel minder ruimte om je kindje te ondersteunen en wordt het een uitdaging. De uitvinding van een babybadje is een uitkomst en geeft jou de gelegenheid om meer controle te hebben over de veiligheid van jou kindje.

Top 10 Babybadjes welke kies jij?

Babybadje kopen

Waar moet je op letten bij een Babybadje kopen? Dit zijn de voor en nadelen om de juiste keuze te maken.
Niet elk badje heeft de voordelen die we benoemen maar is het overwegen waard. We benoemen de handige hulpstukken die je wel of niet belangrijk vindt.
Daarnaast hebben alle badje voor en nadelen maar krijg je een duidelijk beeld wat er mogelijk is. We geven opties maar de keuze maak je zelf bij de aankoop voor je babybadje. Zo maakt iedereen een ander keuze en gelukkig is het aanbod enorm.

10 Voordelen van een opvouwbaar babybadje

 1. Stabiel met stevige uitklappootjes.
 2. Gladde randen en naden.
 3. Afvoer slag of stop.
 4. Geïntegreerde thermometer.
 5. Zacht bad kussen om op liggen.
 6. Breed en diep genoeg.
 7. Zeepbakje.
 8. Licht en makkelijk inklapbaar.
 9. Verhoging om op te zitten.
 10. Ruimte voor een Babystoeltje

4 Nadelen van een opvouwbaar babybadje

 1. Weinig ruimte
 2. Onstabiele pootjes
 3. Niet goed afgewerkte randen en naden
 4. Geen afvoerputje

Blije baby’s plonsen

Je kindje heeft 9 maanden in de buik van de moeder gezeten en daar voelde je baby zich heerlijk en vertrouwd. In een keer ben je daar dan en is het vertrouwen weg en verlang je weer naar dat fijne gevoel van water om je heen. Een baby maak je dus weer blij als het in het warme water ligt. Baby’s vinden het heerlijk om te spelen en te ontspannen in het babybadje. Een opvouwbaar babybadje is de beste oplossing om je kindje blij te maken. Niet alleen makkelijk voor in de badkamer, kinderkamer of op vakantie. Alleen even opvouwen en inpakken maar.

Opvouwbaar bad voor ouders

Gun jezelf ook een relax moment als je kindje ligt te slapen. Voor de ouders en de toekomst samen met je kindje kun je heerlijk samen spetteren in een opvouwbaar zitbad. Voor klein tot groot zijn er opvouwbare baden waar je als ouder ook in kan ontspannen. Relaxen is erg belangrijk op de momenten dat het kan. Als moeder geef je alles aan je kindje door. Zo voelt een baby als jij onrustig of zelfs wat gestrest bent. Dat is iets wat baby’s feilloos aanvoelen. Bedenk dat de zwangerschap, de bevalling en de opvoeding heel veel van je hebben gevraagd. Ook jij verdient het om te genieten net als je kindje.

Top 3 opvouwbaar zitbad XXL voor ouders

1. Hellobath opvouwbaar zitbad voor ouder en kind

2. Hellobath opvouwbaar bad XXL voor volwassen en kinderen

3. Hellobath opvouwbaar ligbad XXL voor moeder en baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *