Wat is een ZitBad?

Wat is een ZitBad en een Bath Bucket XL - Inklapbaar zitbad - voor buiten en binnen - Opblaasbaar zitbad voor volwassenen - www.ZitBadXL.nl

Waarom zou je een zitbad kopen?

Wat is een zitbad? Een zitbad is een opvouwbaar of opblaasbaar ligbad maar het formaat is kleiner dan een vast ligbad zoals je die kent uit een badkamer. Een zitbad wordt ook wel Bath Bucket genoemd. Het is dus een mobiel bad waar je in kunt zitten en is afhankelijk van je lichaamslengte hoe ver je kunt liggen.

Wat is een zitbad?

Een zit bad is een kleiner bad dan in je badkamer zou passen. De uitvinding is dus een oplossing voor de kleinere badkamers. Daarnaast is het verbouwen van een badkamer om een ligbad in te bouwen een ingrijpende operatie. Het is ook nog een een dure oplossing om af en toe eens in bad te gaan. De tussen oplossing is dan ook een zitbad die mobiel is. Een zitbad voor volwassenen of kinderen klap je uit zet je neer vul het met warm water. Opruimen gaat net zo makkelijk. Onderin het zitbad zit een afvoerslag die je op het doucheputje ligt en zo de badkuip leeg laat lopen.

Zitbad is een bad voor in de douche

Je hebt misschien altijd al een lekker ligbad gehad in je badkamer. Maar helaas is je badkamer te klein en neemt de douche het toilet en het badkamer meubel teveel ruimte in beslag. Daarnaast heb je maar beperkt budget maar ben je gek op relaxen. Op vakantie boek je juist een badkamer met een ligbad of jacuzzi om lekker te ontspannen. Thuis in je eigen badkamer zie je dat ook wel zitten. Vanaf nu is het dus mogelijk een bad voor in de douche te kopen.

Opblaasbaar zitbad of opvouwbaar zit bad kopen

Bekijk het assortiment opblaasbare en opvouwbare zitbaden en die je kunt kopen.

Zitbad voor Volwassenen

Dit is dus vooral handig voor kleinere ruimtes wanneer er geen badkuip in uw badkamer past. Een zitbad voor volwassenen kan echter ook eenvoudig het interieur van een ruime badkamer aanvullen. Wil je liever een douche in je badkamer? Dan is het misschien de moeite waard om een ​​zitbad voor volwassenen te overwegen.

Waar komt bath bucket vandaan?

FlinQ Zitbad met hoofdkussen - zitbad voor volwassenen - bath Bucket blauw- www.ZitBadXL.nlDe bath bucket, een uitvinding uit Scandinavië. Het zitbad is 92 x 51 cm (LxB) en zag er destijds nog niet zo uit zoals de hierboven genoemde zitbaden. Het is een ovale plastic badkuip waar je alleen in kan zitten en niet zo luxe als een opvouwbaar zitbad. Maar na een lange en werkdag geniet je daarom niet minder en kom je geheel tot rust.

Bath Bucket 2.0

Heb je geen bad dan is dit een mooie betaalbare uitbreiding. De inhoud van het bad is ongeveer 200 liter. Aan de zijkant vind je een handig bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Of waarom zou je er niet iets te drinken bovenop doen? Voeg een boek toe en je kunt ontspannen! Na het baden leeg je het bad eenvoudig met de meegeleverde afvoerslang.

Bath Bucket XL

De bath buckets zijn geweldig voor kleinere badkamers en de ontwikkelingen staan ook niet stil. Zo is recent een grotere bath bucket XL gelanceerd door het merk Hellobath. De Bath Bucket XL is 125 cm lang, dat is dus zo’n 35 cm langer dan zijn kleine broertje de bath bucket. Dit maakt dit zitbad ook zeer geschikt voor lange volwassenen, waar meerdere kinderen tegelijk in kunnen baden. Bovendien kun je je bad echt overal neerzetten; in de badkamer, balkon, camping, tuin bij warm weer, met HelloBath’s, BathBucket XL kan het allemaal!

Japans bad FuroBath Bucket Zitbad – Mobiel Ofuro Bad Voor Volwassenen – Japans bad Furo - Opvouwbare badkuip - www.ZitBadXL.nl

De Furo is een van origine een Japans bad met een bijzondere vorm ook wel Ofuro genoemd. Concreet is het een badkuip die is ontstaan ​​als een korte, steile houten kuip. Furo maakt deel uit van het Japanse bad ritueel, niet gebruikt om het gezicht te wassen, maar om te ontspannen en te verwarmen. daarnaast ook nog eens een stukje dieper dan een gewoon ligbad of zitbad.

Opvouwbad Bath Bucket 2.0

Het Morgiana’s luxe ronde zitbad is een opvouwbad voor het hele gezin. Dit zitbad heeft zelfs een opblaasbare rand zodat het lekker zacht aanvoelt. Daarnaast is het een ideaal compact opvouwbaar zitbad en neemt weinig ruimte in beslag. Met een diameter van 75 cm breed en een hoogt van ook 75 cm kan een volwassen persoon er makkelijk in zitten. Totaal kan er zo’n 100-180 ltr water in afhankelijk van degene die ervan mag genieten. De bath bucket 2.0 is slecht 3,5 kg zwaar. Opzetten van het bad is zo gedaan. Je maakt gebruikt van de opzetstokken om de wand omhoog te zetten. Vervolgens pomp je de rand op en laat je hem onder de douche vollopen met warm water. Ook heeft het Ofuro bad een afvoerslang om het bad weer snel leeg te laten lopen.

Opvouwbaar Zitbad

Met een paar simpele handelingen kan het opvouwbaar bad in gebruik worden genomen. Het zitgedeelte van dit opklapbare ligbad is 118 cm lang. Voor een volwassen man of vrouw is het groot genoeg om lekker onderuit te hangen. Dankzij de twee robuuste opklapbare poten staat het bad zeer stabiel en kun je er met een gerust hart heerlijk in wegdromen. Zet het opvouwbad onder en laat hem lekker vollopen met water. Staat het zitbad wat verder van de douche dan kun je de doucheslang gemakkelijk aan de achterkant van het bad bevestigen. Ook de allerkleinste houden van spetter in het water en kun je multifunctioneel inzetten als babybadje.

Inklapbaar Bad – Bath Bucket

Foresta inklapbaar ligbad XL - ZitBad voor Volwassenen - bath Bucket 2.0 - opvouwbaar bad - spa bad - www.ZitBadXL.nlNa gebruik worden opgezet en plat worden gevouwen, zodat het slechts 20 cm hoog is en kan worden opgeborgen in het meegeleverde opbergdeksel. Het bad neemt bijna geen ruimte in beslag en is gemakkelijk op te bergen, waardoor het ideaal is voor kleinere badkamers. Badkuipen zijn uitermate geschikt voor gebruik in (huur)woningen waar geen ruimte of mogelijkheid is voor een vast ligbad. Een opklapbaar ligbad kan niet alleen in de badkamer worden gebruikt, maar kan ook een uitstekende oplossing zijn in de tuin, het balkon of de camping.

10 redenen om een Opvouwbaar bad of Opblaasbaar bad te kopen!

Redenen om dit flexibele zitbad aan te schaffen:Airlie Opblaasbaar Bad voor Volwassenen - kenmerken - www.ZitBadXL.nl

  1. In bad gaan wanneer jij daar zin in hebt.
  2. Voor een klein budget heb je toch een ligbad.
  3. Genieten van luxe voor het hele gezin.
  4. Licht gewicht, sterk en flexibel in gebruik.
  5. Opvouwbaar, neemt weinig ruimte in beslag.
  6. Wanneer je rechtop zit heb je als volwassenen genoeg beenruimte.
  7. Een volwassen man zit goed en is lang genoeg.
  8. Ook geschikt voor kinderen en baby’s.
  9. Lekker opwarmen in de winter en afkoelen in de zomer buiten.
  10. Makkelijk schoon te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *