Feet bad Kopen voor thuis!XXL Massage Voetenbad - Feet bad - gezonde voeten - www.ZitBadXL.nl

Een voetenbad kopen voor thuis. Een voetenbad is dé oplossing voor iedereen die zijn voeten wil ontspannen en verzorgen. Een massage voor je voeten is betaalbaarder geworden de laatste jaren. Hiervoor heb je geen voeten specialist meer nodig. Regelmatig met je voeten in een lekker warmbad heeft een positief invloed op je gestel. Onze voeten hebben het dagelijks zwaar te voorduren. Geef je voeten wat ze verdienen voor hun harde werken en verwen ze met een voetenbad.

Voetenbad Kopen wat wordt jou favoriet?

Wat voor voetenbad kies jij?

Feet massage kopen voor thuis

Vergeet niet dat je voeten de hele dag opgesloten zitten in dichte schoenen of laarzen werkschoenen, sportschoenen of luxe schoenen. Maar dat wil niet zeggen dat ze ook altijd zo comfortabel zitten zoals je zou willen. Je voeten worden opgesloten door verschillende schoeisels. Het werk de functie, het voorkomen is soms ook bepalend hoe je erbij moet lopen. Vaak is er niet altijd ruimte voor een eigen inbreng van schoenen.

Vermoeide voeten

Ook wanneer we zelf wel invloed hebben op het schoeisel dragen is het voor onze voeten heel erg belastend. We dragen schoenen om ons te beschermen tegen vuil en weersinvloeden. In sommige landen is het dragen van schoenen helemaal niet gewoon en lopen ze op blote voeten. Dat kan komen omdat er geen geld voor is of dat in die cultuur niet gewoon is. Kortom, de keuze maak je niet altijd zelf. Feit blijft dat onze voeten heel gevoelig zijn.

Gevoelige voeten

Voetmassage is een geweldige manier om te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en het algemene welzijn van mensen van alle leeftijden en gezondheidsproblemen te bevorderen. Zelfs als je gewoon gezond bent, kan een goede voetmassage je mentale en emotionele gezondheid helpen.

Waarom zou je een voetenbad willen kopen!

Voetmassage is goed voor het lichaam en geest. Neem je meerdere keren per week een voetenbad dan zal het je helpen beter in je vel te zitten. Zorg voor meer ontspanning voor jezelf hoe lastig dat soms ook is. Met een voetmassage terwijl je lekker TV kijkt geeft je die ontspanning die je dagelijks zo hard nodig hebt om je weer op te laden. Gun jezelf dat rustmoment met een feet massage.

10 voordelen om een voetenbad te kopen:

  1. Bevorderd de bloedsomloop.
  2. Het helpt je beter te ontspannen.
  3. Stimuleert mentale en emotionele gezondheid
  4. Massage helpt tegen gewrichtspijn.
  5. Positief tegen stress.
  6. Zorgt voor een lagere bloeddruk.
  7. Betere gemoedstoestand.
  8. Opgezette voeten.
  9. Vasthouden van vocht.

Alternatieve geneeswijze met een voetmassage

Reflexologie of reflexzonetherapie is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en delen van het lichaam gerelateerd zijn aan de positie op de voeten (“voetreflexologie”), handen (“handreflexologie”) of verbonden oren. Reflexologie verdeelt de voetzolen (en sommige omvatten de handen en oren) in gebieden die overeenkomen met lichaamsdelen zoals het hart en de lever, waarbij opgemerkt wordt dat massage in deze gebieden ervoor zorgt dat energie ongehinderd door het lichaam kan stromen. Reparatie en/of onderhoud en problemen met de bijbehorende organen zijn voelbaar op de voetzolen. Reflexologie gelooft dat energiestroom de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg is van energieblokkades. Dit in tegenstelling tot de geneeskunde (pathologie en fysiologie), die ziekte koppelt aan herkenbare oorzaken (zoals virale en bacteriële infecties) of genetische factoren. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Reflexologie

Voetreflectie massage

Je voeten, gezicht en hebben reflexzones die direct in contact staan met met alle delen van je lichaam. Voetreflectie is een bewezen massage methode die ervoor zorgt dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en waarbij je beter kunt ontspannen. Door de massage behandeling van je voeten worden drukpunten geactiveerd. Dit heeft een positief gevolg en zorgt voor een zelf genezende werking. Zodoende zal het van positieve invloed zijn op je humeur, lichamelijke gestel en relax modus.

Misschien vindt je dit ook leuk:

Beste voetbad voor volwassenen

Voel je ook lekker in een Jacuzzi, relaxt bubbelen in de tuin.

Na een lange dag onderuit zakken in je eigen zitbad, dat is pas ontspannen.